ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 27
Цю тезу відомий бізнесмен, власник футбольного клубу «Дніпро» висловив у інтерв'ю програмі «Про Футбол» 25 лютого. На думку Ігоря Валерійовича, бажаючих помінятися з ним ролями в Україні знайдеться небагато.
Натомість власник «Дніпра» бачить у постійних розмовах навколо конфлікту між генеральним директором клубу Андрієм Стеценком і головним тренером Хуанде Рамосом наявність зовнішніх інтриганів, які хочуть обійняти посаду одного чи іншого. На думку Коломойського, конфлікту в клубі немає і не може бути, адже «всі працюють на спільний результат».

Водночас, Ігор Коломойський підтвердив, що його зустріч з тренерським штабом та генеральним директором відбудеться вже найближчими днями. При цьому він уточнив, що вона не є якоюсь винятковою, носить плановий характер обговорення стану справ і планів перед весняною частиною першості. «Я знаю ... Читати далі » ...Read more

Тендер по охранным услугам «Днепрооблэнерго» выиграла донецкая компания ООО «Управление вневедомственной охраны Донецкой области».


ПАО «ЭК «Днепрооблэнерго» 20 февраля по результатам тендера заключило соглашение с ООО «Управление вневедомственной охраны Донецкой области» об охранных услугах для 66 объектов в Днепропетровске и области в 2012 году на общую сумму 14,01 млн грн. Об этом сообщают «Наші гроші» со ссылкой на «Вестник государственных закупок».

В тендере принимали участие четыре компании: ООО «Управление вневедомственной охраны Донецкой области», ООО «Донецкая охранная компания «Профессиональная защита» (обе - донецкие), ООО правовое агентство« КГБ »и ЧП «Авангард и К»(обе из Днепр ... Читати далі » ...Read more

Без права на гідну пенсію можуть залишитися тисячі українців, які все життя працювали на селі.

Особливо доярки і трактористи, котрі через важкі умови праці мають право на достроковий вихід на заслужений відпочинок.

Через те, що чимала кількість архівів колгоспів під час реформування на селі загубилися, довести свій трудовий стаж вони уже не зможуть, з’ясували журналісти ТСН.

Чиновники не вірять ані селянам, ані численним свідкам. Вимагають лише первинних документів.

“Свідки можуть підтвердити тільки загальний стаж. Особливі умови праці свідки підтвердити не можуть. Підтвердження пільгового стажу здійснюється тільки первинними документами”, – пояснила заступник керівника головного управління Пенсійного фонду в Кіровоградській області Олена Романченко.

Надати ці документи колишні колгоспники можуть не завжди, адже під час реформування сільгосппідприємств чимало архівів загубилося.

Решту віддали на зберігання у ... Читати далі » ...Read more

В українській системі правосуддя виноситься лише 0,2% виправдувальних вироків.

Про це в інтерв’ю ZN.UA розповів керівник Головного управління з питань судоустрою адміністрації президента Андрій Портнов.

За його словами, новий Кримінально-процесуальний кодекс покликаний суттєво змінити цю статистику.

Положення нового КПК викликали критику з боку правоохоронних органів, проте адміністрація президента відстояла нововведення, зазначив він.

“Люди в погонах” дуже боролися проти змагальності процесу, прав адвоката, нової системи збирання доказів. Ще їх засмучувало, що запроваджується жорстка процедура, яка не дозволяє застосовувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, — розповів Портнов.

“Ми пройшли дуже складний і конфліктний шлях, але не пішли на компроміс із правоохоронними органами і зберегли свою тверду позицію”, — похвалився він.

За словами Портнова, в суперечці з правоохоронцями щодо необхідності ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz