ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 24
Щойно зустрічався з заступниками послів всіх країн Європейського Союзу. Розповів про використання кримінального переслідування для перешкоджання участі в виборах незалежних та опозиційних кандидатів. Маємо вже більше десяти таких випадків по Україні. Впевнені, що вибивання опонентів через створення проблем правоохоронними органами - основна технологія, яку планує ПР використовувати на мажоритарних округах. Власне, як це було і на місцевих виборах.http://o-danylyuk.livejournal.com/194626.html ...Read more

По результатам расследования, факты злоупотребления в сфере тендерных закупок для школ и детских садов выявлены во всех регионах Украины, пишет издание Deutsche Welle.

Благодаря журналистским материалам, вопрос законности тендерных закупок детского питания в Донецке получил массовую огласку. В частности, в их материалах сообщалось, что картошка и курятина в большинстве Донецких учебных заведений закупалась по ценам, которые значительно превосходят рыночные.

“Сейчас проводится проверка на выявление возможных нарушений”, – сообщают в Донецкой областной прокуратуре. Впрочем, там также отметили, что в действующем законодательстве не прописаны нормы лимита цен для тендерных закупок, пишет издание.

Несмотря на то, что представители центральных органов власти признали факт злоупотребления в работе тендерных комитетов, местные чиновники доказывают, ссылаясь на документы, что ситуация с детским питанием есть более чем удовлетворительной.

“Пров ... Читати далі » ...Read more

Семен Чернишенко, для РЕ

Чергова десята сесія Верховної ради повинна стати не менш цікавою за попередню.

Це буде майже фінішна пряма перед виборами, період подальшого загострення соціально-економічних проблем і зростання суспільного невдоволення.

Досвід підказує, що з усього масиву запланованих законопроектів депутати розглянуть лише невелику їх частину.

Ймовірно, до виборів так і не будуть прийняті драконівські житловий та трудовий кодекси. З останнім “регіонали” ніяк не визначаться: Василь Хара його активно проштовхує, а Олександр Єфремов просить не підсовувати “грантоїдські” проекти.

Наступ же влади на малий і середній бізнес, а також на громадянські права і свободи триватиме. В контексті посилення адміністративного тиску на підприємців будуть розглянуті закони про ціни і ціноутворення та про внутрішню торгівлю.

Економіка також має шанс отримати низку законопроектів, які регулюватимуть окремі напрямки бізн ... Читати далі » ...Read more

Національний університет “Одеська юридична академія” закупив п’ять телевізійних приймачів на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”.
Угода укладена 16 лютого з компанією “Скайлайн Електронікс Лтд”.

Придбано кольорові світлодіодні екрани, три з яких мають площу 28 квадратних метрів, два – 12,5 квадратних метрів. Середня вартість одного екрану склала понад 2 мільйони гривень.

Закупівля здійснена за кошти державного бюджету.

Як відомо, президентом “Одеської юридичної академії” є народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов.http://www.spilnasprava.com ...Read more

Коммунальные службы Донецка намерены с помощью лома и болгарки вскрывать квартиры должников и с целью конфисковать в счет долга их имущество. Об этом сообщает “ОстроВ” со ссылкой на пресс-службу “Донецкгорводоканала”.

В соответствии с решением суда о принудительном вхождении в квартиру с 25 февраля государственные исполнители с сотрудниками КП “Донецкгорводоканал” и КП “Донецкгортеплосеть” имеют полное право вскрывать квартиры должников коммунальных услуг.

Гарантией свободному входу исполнителей в жилище должников “послужит… слесарь, вооруженный ломом и болгаркой”, – сообщает пресс-служба.http://www.spilnasprava.com ...Read more

Виктор Федорович: «Если мне кто-то завидует – правильно делает».


Президент Виктор Янукович предложил журналисту газеты «Лица» посостязаться с ним в многоборье, а также больше заниматься, чтобы достичь его уровня физической подготовки.
Об этом Президент Украины заявил в Днепропетровске на брифинге, отвечая на наш вопрос о том, достиг ли он тех целей, которые ставил перед выборами.

... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz