ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 19
Жителі Латвії на референдумі в суботу проголосували проти надання російській мові статусу другої державної.

Як повідомляє ЦВК Латвії, за попередніми даними, за надання такого статусу проголосувало 22,5% учасників, проти – 77,22%.

“Підраховані результати голосування вже більш ніж на 2/3 дільниць – на 722 з 1035 – свідчать, що за визнання російської мови другою державною в Латвії проголосували 139 796 осіб, або 22,5% громадян, які взяли участь в референдумі, але переконлива більшість – 77,22% проголосували проти”, – йдеться в повідомленні.

Не були визнані придатними 1733 бюлетені.

Ініційований громадянами законопроект передбачає зміну статей 4, 18, 21, 101 і 104 Конституції Латвії, які доповнюються визначенням російської мови як другої державної. Щоб поправки набули чинності, за них повинні проголосувати не менше 772 583 громадян.

За даними Центральної виборчої комісії, на референдумі проголосували 70,37% виборців.http://ww ... Читати далі » ...Read more

Они не вправе оказывать помощь той стране, где сплошная коррупция и кланово-олигархический режим.

Для Украины прекращение сотрудничества с Международным валютным фондом будет означать финансовую изоляцию и полный крах. Такое мнение в комментарии УНН высказал экономический эксперт Олег Соскин.

“Украине разрыв отношений с МВФ означает финансовую изоляцию и полный крах. Ведь уже в феврале надо вернуть МВФ 800 млн долларов кредитов, и в мае еще 800 млн долларов. А в целом в этом году Украина должна вернуть МВФ 3,7 млрд долларов. И понятно, что власть не может этого сделать”, – отметил О.Соскин.

Он уверен, что МВФ не пойдет на реструктуризацию долга Украины, а более того, у Фонда нет выбора кроме, как расторгнуть договор stand-by.

“Международный валютный фонд – чрезвычайно квалифицированный и очень мощная международная организация. И его руководство всегда придерживается тех положений, принципов, лежащих в основе этой организации. Это не к ... Читати далі » ...Read more

Международные перевозчики опасаются передвигаться транзитом по Украине. В связи с этим контейнеры с грузами уже пошли в обход украинских Одесского и Ильичевского портов, транзитные перевозки сократились, а украинские перевозчики стоят в Европе и не могут найти заказчика на транспортировку товара обратно в страну. Отправители боятся грузить свой товар в Украину.

Как сообщает «Дело», все это последствия вступления в силу «Закона о гуманизации», а именно, поправки, внесенной данным законом к действующему Таможенному кодексу — новой редакции 352 статьи. Новая редакция 352 статьи предоставляет таможенным органам, в случае несоответствия содержания груза информации, изложенной в таможенной декларации (наличию неправдивых данных), производить конфискацию транспортных средств, самого груза и накладывать штраф, эквивалентный 100% стоимости груза на водителей транспортных средств.

В связи с этим автоперевозчики объединяют усилия для решения проблем законодательного урег ... Читати далі » ...Read more

В Миколаївській області продовжується зачистка виборчих округів під провладних кандидатів. В рамках кримінальної справи, порушеної Управлінням податкової міліції в Миколаївській області проти посадових осіб ТОВ “Агрофірма Корнацьких”, розпочались обшуки на об’єктах місцевої соціальної інфраструктури, які утримуються підприємством.

Під час спроби проведення обшуку на спортивній базі академічної греблі в місті Первомайську між податківцями та спортсменами відбулась сутичка. В сутичці є постраждалі, в тому числі депутат місцевої ради, якій один з податківців наніс декілька ударів в живіт.

Не дивлячись на те, що в рамках кримінальної справи проводяться обшуки та виїмки, арештовані майно та рахунки ТОВ “Агрофірма Корнацьких”, податківцями досі не оприлюденно постанови про порушення кримінальної справи, що унеможливлює її оскарження.

Місцеві мешканці пов’язують цю ситуацію з наміром Аркадія Корнацького, співвласника агрофірми, балотуватись до Верховної ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz