ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 20
В воскресенье в Мариуполе состоялся экологический митинг, участники которого призывали металлургические комбинаты Рината Ахметова соблюдать экологические нормы и не травить город выбросами. Заводы ММКИ и “Азовсталь”, принадлежащие “Метинвесту”, по их словам, экономят на очистных сооружениях, а по ночам и вовсе отключают их. Из-за этого в безветренную погоду в некоторых районах Мариуполя стоит завеса ядовитого смога, от которой люди задыхаются и падают в обморок, сообщает блоггер frankensstein. Митинг проходил без политической символики. Участие в нем принимали около 500 человек. Собравшиеся требовали проведения экологической экспертизы предприятий, ограничения работы комбинатов в период неблагоприятных метеоусловий, а такж ... Читати далі » ...Read more

Также лидер группы DDT призвал зрителей беречь культуру.


Лидер группы DDT Юрий Шевчук выразил удивление, что в самом центре Днепропетровска стоят разрушенные старинные дома.

Как стало известно «Днепропетровск. Комментарии», Юрий Шевчук во время концерта в Днепропетровске 18 февраля заявил, что его очень удивили разрушенные старинные дома в самом центре Днепропетровска.

«Я гулял по улице Красной – красивая улица, но там эти дома разрушенные. Какие –то люди купят себе по дому и ждут, пока они разрушатся», - сказал Юрий Шевчук.http://www.litsa.com.ua ...Read more

ублічні слухання у справі “Юрій Луценко проти України” в Європейському суді з прав людини призначені на 17 квітня 2012 року.

Про це повідомляє сайт “Народної самооборони” з посиланням на представників екс-міністра внутрішні справ України Луценка у Європейському суді – Ігоря Фоміна та Валентину Теличенко.

“У відкритому режимі суд досліджуватиме законність затримання та арешту заявника, а також – використання системи правосуддя проти Луценка з метою усунення його від політичного життя в Україні та недопущення до парламентських виборів 2012 року”, – йдеться у повідомленні.

Адвокат екс-міністра Фомін пояснив: “На публічні слухання поставлено два питання – про незаконність арешту Юрія Луценка та про наявність політичних мотивів тримання Юрія Віталійовича під вартою”.

“Суд надзвичайно вимогливий до доказів, на основі яких виносить рішення. Але зважаючи на те, що Парламентська Асамблея Ради Європи нещодавно ухвалила резолюцію, якою визнала п ... Читати далі » ...Read more

Державна Дума Росії і Верховна Рада України одночасно ратифікують Угоду про зону вільної торгівлі в рамках країн-учасниць СНД.

“Досягнута домовленість про одночасний, синхронний розгляд цього важливого документа, прийняття якого означатиме суттєве полегшення умов здійснення торгових операцій між господарюючими суб’єктами наших двох країн”, – сказав голова Держдуми Росії Сергій Наришкін.

Він також повідомив, що в ході зустрічі з головою Верховної Ради України Володимиром Литвином була досягнута домовленість про ратифікацію Угоди про порядок перетину кордону жителями прикордонних територій України та Росії.

За словами Наришкіна, дана угоду в Росії ратифікувати не треба, а Верховна Рада Україна поставить це питання на ратифікацію вже 22 лютого.

Наришкін також повідомив, що в ході зустрічі з Литвином ішлося про відкриття та функціонування інформаційно-культурних центрів, “що буде сприяти розширенню гуманітарної співпраці між двома нашими ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz