ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 15
Тут мало допоможуть слова.
Власне, як сльози. Кар’єра кур’єра.
Кимось невмілим почата гра.
Відлік. І десять життів до бар’єра.
Кілька фігур. Серед них і твоя.
Шахових правил квадратна приреченість.
Дитинство лишилось в далекій Е2.
Світло крізь штори. І губи запечені.
І неможливість руху назад.
Вбито в хребет:“Смерть або перемога”.
Багнетних атак чорно-білий ряд.
Береза хрестів. Бинтів волога.
Тут не допоможуть слова.
На шахівниці поразки привид.
Кимось невмілим програна гра.
Хтось анемічного рота кривить.
Лишається кілька формальних речей.
Іншими здача позицій ведеться.
Іншим ганьбу комендантських ночей.
А Гвардія вмирає, але не здається. ...Read more

«Я вивчаю політику і військове мистецтво
щоб мої діти змогли вивчати математику і філософію»
Джон Адамс.

Нещодавно дивився відеозвіт зі зборів Комітету Опору Диктатурі (КОД) у Дніпропетровську, враження дуже неприємні. Як виразився молодий чоловік, що був на цьому відео засідання КОД, (на жаль, не знаю, як його звати), за Партію Регіонів віддадуть голоси приблизно 15% виборців, а за кандидатів від КОД і того не буде. Що 70% протестного електорату взагалі не голосуватиме за кандидатів від КОД. Він там ще щось казав, але відповіді, чому це так, я не почув. А питання ж зовсім просте: «Чому народ не голосуватиме за опозицію?»
Але я, як свідомий громадянин своєї країни, знаю відповідь, чому це так. Все дуже просто, КОД нічого не пропонує своїм виборцям. Чого вартий новий парламент, якщо нові обранці від опозиції – потенційні тушки? Ми, народ, не можемо їх притягти до відповідальності та відкликати у випадках тушкування. Ми, НАРОД, взагалі не маємо ніяких ва ... Читати далі » ...Read more

Химпредприятия Group DF Дмитрия Фирташа уже два года не платят “Газу Украины” (дочерняя структура НАК “Нафтогаз Украины”) в полном объеме.
Об этом пишет Александр Черновалов в сегодняшнем выпуске “Коммерсант-Украина”.
Задолженность за 2010-2011 годы составляет уже почти $330 млн – такую сумму госмонополист пытается отсудить у предприятий Group DF Дмитрия Фирташа. Например, 6 февраля Ровенский апелляционный хозсуд подтвердил законность решения нижестоящей инстанции о взыскании с “Ровноазота” свыше 1,1 млрд грн в пользу “дочки” “Нафтогаза” — компании “Газ Украины”. Концерн “Стирол” задолжал 732,99 млн грн, “Северодонецкое объединение “Азот”" — 354,87 млн грн, черкасский “Азот” — 390,32 млн грн, “Ровноазот” — 1,14 млрд грн.
Напомним, по словам президента Виктора Януковича ежемесячный дефицит “Нафтогаза” составляет порядка $0,5 млрд. ... Читати далі » ...Read more

«Расстреляв Пашу, пьяный бандит поджег машину, палил из ружья в воздух. Это видели многие. Не видела только милиция…»

В Закарпатье объявленный в розыск преступник «просто так» убил человека, после чего из-за полной бездеятельности милиции скрылся

Безнаказанность, как известно, порождает вседозволенность. Эта прописная истина нашла свое кровавое подтверждение в поселке Великий Березный на Закарпатье. Криминальный авторитет целый год находился в официальном розыске, при этом совершенно не скрываясь, жил у себя дома, занимался бизнесом, дебоширил и избивал людей. А милиция не то что не задерживала его, но даже выдала разрешение на охотничье и травматическое оружие. В конце концов преступник со своими дружками расстрелял ни в чем не повинного человека, после чего безнаказанно дебоширил около пяти часов и спокойно скрылся. Никто и ... Читати далі » ...Read more

Церемонія покладання вінків Президентом Віктором Януковичем до пам´ятника воїнам-інтернаціоналістам закінчилася скандалом
Як зазначається, захід проходив вранці в Києві біля пам´ятника воїнам-інтернаціоналістам у районі Києво-Печерської Лаври.
При появі Януковича «афганці» з організації «Ніхто крім нас» демонстративно повернулися до нього спиною.
Невдоволення ветеранів війни в Афганістані було викликано в тому числі і тим, що охорона Януковича перегородила за допомогою металевої огорожі шлях до монумента.
В результаті «афганці», які почали збиратися ще о 8:00, були змушені близько півтори години стояти на морозі, чекаючи появи Президента, який затримувався.
Коли ж з´явився Янукович, «афга ... Читати далі » ...Read more

Днепропетровцы требуют переименовать улицы Косиора, Чубаря и Постышева.


Возле днепропетровского горсовета состоялся митинг с требованием к горсовету переименовать городские улицы, названные в честь коммунистических деятелей, виновных в совершении геноцида украинского народа.

Участники митинга требуют у депутатов, как раз работающих в этот день в профильных комиссиях, на следующей сессии таки переименовать названия улиц, которые носят имена Косиора, Чубаря и Постышева, признанных Киевским апелляционным судом виновными в осуществлении геноцида.

... Читати далі » ...Read more

В 2012-2015 роках апетити можновладців виросли вже до суми 15 млн 278 тис. гривень.


На останній сесії Дніпропетровської облради було прийнято рішення внести зміни до «Програми економічної підтримки районних, міських та міськрайонних газет, районного, міського, міськрайонного телерадіомовлення Дніпропетровської області».

Тим самим мешканцям Дніпропетровщини, фактично, пропонується профінансувати піар однієї політичної сили – «партії влади»: Партії регіонів (ПР).

В зміненому рішенні на бюджетні ЗМІ покладається обов’язок з висвітлення діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування (які представляють майже виключно одну політичну силу).Також, згідно прог ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz