ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 10
Громадянський рух «Спільна Справа» звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти президента України Віктора Януковича, народного депутата Ігоря Рибакова та інших невстановлених осіб за скоєння злочинів, передбачених ст.109 «Дії, спрямовані на зміну конституційного ладу або на захоплення державної влади», ст.157 «Перешкоджання здійсненню виборчого права», ст.158 «Фальсифікація виборчих документів», ст.170 «Перешкоджання законній діяльності політичних партій» та ст.364 «Зловживання владою та службовим становищем» Кримінального кодексу України.

Про це на брифінгу в Києві заявив координатор руху Олександр Данилюк.

«Інформація, викладена в записах розмов депутата Рибакова з депутатом Забзалюком недвозначно вказує на наявність змови серед вищого керівництва держави на чолі з президентом Януковичем з метою здійснення злочинів проти основ національної безпеки, зокрема, шляхом фальсифікацій, використання адміністративного ресурсу та п ... Читати далі » ...Read more

Девальвація гривні та економічна криза не позначилися на капіталах заможних громадян України, які з 2008 по 2010 рік нарощували свої заощадження в українських банках, йдеться в звіті компанії KPMG. При цьому банкіри, які допомагають їм у примноженні доходу, самі не завжди можуть показати позитивний фінансовий результат. Вони і далі планують розширювати клієнтську базу і лобіювати спрощення валютного законодавства в інтересах своїх підопічних.

Вчора консалтингова компанія KPMG оприлюднила результати дослідження ринку private banking в Україні в 2008-2010 роках. Згідно зі звітом, фінансова криза не завадила заможним клієнтам банків накопичувати кошти – їх частка в активах кредитних установ зросла з 3,2% до 5,5%. При цьому всього 32% таких клієнтів зберігають свої капітали в українських банках – інші виводять кошти за кордон.

Цікаво, що не всі установи, які допомагають множити капітали багатим клієнтам, самі успішні. Лідером, що зайняв чверть ринку, визнано УкрСи ... Читати далі » ...Read more

После выборов оппозиционеры будут работать вместе.


Оппозиционные партии Днепропетровщины подписали соглашение о совместных действиях.

Об этом стало известно на пресс-конференции «Подписание соглашения о совместных действиях объединенной оппозиции Днепропетровщины» в ИА «Мост-Днепр».

Представители областных организаций оппозиционных партий «Батькивщина», «Наша Украина», «УДАР», «Фронт змін» и «Свобода» пришли к публичному соглашению координировать действия между собой и с общественными организациями для борьбы с действующей властью, подготовки и проведения честных выборов народных депутатов Украины в октябре этого года. А также публично пообещали не бороться друг с другом.
... Читати далі » ...Read more

Президент Украины Виктор Янукович своим Указом поручил Кабмину в месячный срок создать Организационный комитет по подготовке и проведению в Украине финального турнира чемпионата Европы 2015 года по баскетболу.

Оргкомитет в двухмесячный срок должен разработать и утвердить план мер на 2012-2015 годы по подготовке к проведению Евробаскета-2015, сообщает официальный сайт гаранта Конституции.

Согласно Указу, план мер должен предусматривать строительство, реконструкцию спортивных арен и других объектов в Киеве, Днепропетровске, Донецке, Львове, Одессе и Харькове с целью приведения их в соответствие с требованиями FIBA-Европа и введения в эксплуатацию не позднее декабря 2014 года.

В соответствии с Указом Януковича, план мер также должен предусматривать обеспечение финансирования строительства, реконструкции объектов физкультурно-спортивной инфраструктуры за счет средств госбюджета и других источников, не запрещенных законодательством.

Презид ... Читати далі » ...Read more

Віце-спікер Микола Томенко знайшов докази того, що розміщенням білбордів із рекламою Партії регіонів займалася місцева влада.

Як повідомив Томенко, черкаські журналісти передали йому копію листа на ім’я губернатора області Сергія Тулуба від Кам’янської райадміністрації.

Згідно з листом, більшість розвішаних владою у районі білбордів виявилася рекламою президента, губернатора і Партії регіонів, а меншість – рекламою самої Черкащини.

Чиновник у листі відзвітував губернатору, що станом на 13 січня 2012 року райдержадміністрацією було розміщено 8 білбордів.

«З них: кількість білбордів з вітанням президента України – 2, кількість білбордів з вітанням голови облдержадміністрації – 2, кількість білбордів з логотипом Партії регіонів – 1, інші білборди: «Черкащина будівельний майданчик» – 1, «Черкащина – земля Богдана і Тараса. Вітає Вас!» – 1, «Кобзар єднає Україну» – 1» Нагадаємо, керівник Головного управління забезпечення доступу до публічн ... Читати далі » ...Read more

ГР “Спільна Справа” виявлено чергові факти підкупу виборців, які здійснюються нинішнім мером міста Полтава Олександром Мамаєм, який збирається обиратись до Верховної Ради по одному з виборчих округів міста.
Зокрема 7-8 лютого біля будівлі міського будинку культури від імені Олександра Мамая, Олександра Залужного та Володимири Макара відбувалась роздача виборцям безкоштовних продуктових наборів.

Як повідомлялось раніше, мешканці Полтави вже кілька місяців отримують на свої адреси від Олександра Мамая анкети, де вказані прізвище, ім’я, по-батькові й адреса певного громадянина, а також два варіанти продуктового набору, один з яких пропонується обрати та поставити свій підпис під словами: «Я погоджую ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz