ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 11
Журналіст інтернет-видання “Взгляд из Одессы” отримав повістку в міліцію через публікацію фотографій обмазаних фарбою бігбордів із зображенням президента Віктора Януковича.

Як повідомляє видання, кілька днів тому журналістові Ігорю Столярову зателефонувала працівниця прес-служби обласної міліції Ірина Долматова.

У присутності співробітника карного розшуку стала розпитувати про те, хто саме повідомив виданню про вимазані фарбою бігборди, хто з фотографів їздив їх фотографувати, і чи можна з ним зустрітися.

У відповідь Столяров повідомив, що про це повідомили читачі газети, які по дорозі на роботу побачили бігборди, а хто саме, він не пам’ятає. Тим не менш, співробітник карного розшуку продовжував наполягати на зустрічі зі слідчим.

“Я ставлюся до міліції з недовірою, і не маю особливого бажання з нею спілкуватися, тому що особисто ставав свідком того, як міліція безкарно била безневинних людей, і додати, мені власне, нічого. Але минулої ... Читати далі » ...Read more

До проведення чемпіонату Європи з футболу залишилось кілька місяців. За останні кілька років він встиг стати невід’ємним атрибутом нашого життя та невичерпним джерелом різноманітних скандалів, розслідувань та обвинувачень. Однак на його проведення все ще очікують.

Вболівальники чекають футбольного свята. На його цілющі для української економіки наслідки розраховують залишки симпатиків чинної влади. Урядовці впевнені, що це шанс не лише відновити, але й поліпшити власний імідж на Заході.

Проте треба бути чесними з самим собою і визнати: чемпіонат вже сьогодні є величезним розчаруванням України і жодного шансу на виправлення цієї ситуації не має.

Коротко вболівальникам:

Свято відміняється. Україна на чемпіонаті зіграє всього три матчі. Жодних шансів навіть на вихід з групи немає. Чемпіонат триватиме трохи більше двох тижнів. Європейські фани вже продають свої квитки на матчі в Україні вдвічі дешевше номіналу.

Симпатикам і о ... Читати далі » ...Read more

Последний «кассетный скандал», разразившийся благодаря бютовцу Роману Забзалюку, поставил вопрос о более бдительном анализе задействованного в этом скандале героя. Речь идет о главе фракции «Реформы ради будущего» Игоре Рыбакове, который совершал сделку по «покупке» г-на Забзалюка.


Причем, вопросов сегодня к Рыбакову как со стороны оппозиции, так и со стороны его «кураторов» (в первую очередь, «Папы», на волю которого Игорь Александрович уповал в переговорах о приобретении Забзалюка) – множество. Есть подозрение, что у последних вопросов может оказаться даже больше.

Начнем с денежных сумм.

Насколько известно «Главкому», в декабре прошлого года не только г-ну Забзалюку поступал ... Читати далі » ...Read more

Глава представительства Европейского Союза в Украине Жозе Мануэль Пинту Тейшейра считает, что в настоящее время украинская власть не пытается найти выход из ситуации, сложившейся вокруг экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко.

“Сегодня мы не видим никаких признаков наличия процесса, направленного на то, чтобы найти решение дела Тимошенко и других”, – сказал посол в интервью программе “Окно в Европу” на “5 канале” в пятницу вечером. Более того, подчеркнул он, наблюдается открытие еще новых уголовных дел против экс-премьера.

В этом контексте, по словам Тейшейры, непонятно, когда будет подписано и ратифицировано соглашение об ассоциации между Украиной и ЕС. “Когда мы 5 лет назад начинали эти переговоры, то наш основной вопрос был, когда мы можем их завершить. И никто не думал, что могут возникнуть проблемы http://www.spilnasprava.com/wp/?p=8090 ...Read more

Глава ГНСУ Александр Клименко в интервью ZN.UA рассказал о роли старшего сына президента Александр Януковича и главы НБУ Сергея Арбузова в своей карьере и о том, чему его научило общение с ними.

По словам Клименко, С.Арбузов и А.Янукович, — это люди, «которые думают, прежде всего, с государственных позиций».

«Это достаточно мудрые люди, которые видят гораздо больше других и у которых очень развиты как интуиция, так и понимание государственности. Это люди, которые думают, прежде всего, с государственных позиций. Таких людей единицы», — рассказывает он.

«Я всегда приводил пример: когда воруют у тебя — это больно, а когда воруют в государстве — это где-то там, вроде бы абстрактно… Так вот, эти рамки сознания есть у многих. Но люди, которых вы назвали (С.Арбузов и А.Янукович), не отделяют себя от государства, они чувствуют боль государства», — продолжает он.

Глава налоговой высказал предположение, что вскоре страна увидит, что «реформы, к ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz