ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 08
«Семь Дней» за ваш счет, и так до конца выборов.


Жители Бабушкинского района Днепропетровска имеют возможность читать газету Бабушкинского районного совета под названием «Семь Дней».

Практически на каждой странице этого издания можно увидеть неприкрытый пиар заместителя губернатора Днепропетровщины Ивана Ступака. Утверждается, что он решает многочисленные проблемные вопросы граждан района.



Далеко не ... Читати далі » ...Read more

Журналістів порталу Gazeta.ua викликали на допити у зв’язку з розслідуванням двох кримінальних справ за фактом пошкодження бігбордів із зображенням президента Віктора Януковича.

Про це у середу повідомляє сайт видання.

Редакція Gazeta.ua наголошує, що журналісти виконували свій обов’язок, коли висвітлювали інцидент з пошкодженням бігбордів з вітанням президента у Львові і Костополі Рівненської області.

З Личаківського РВ МВС у Львові надійшов запит із проханням “надати список осіб, які працюють у Львівській редакції “Газети по-українськи”, повідомити порядок висвітлення статей та фото на офіційній сторінці видання в інтернеті”. А також сказати “на яких підставах було надруковано статтю і фото”.

Позаштатного автора зі Львова Євгена Борісова, який надіслав статтю на поштову скриньку Gazeta.ua, вже викликали на допит 20 січня 2012 року.

“З його слів “бесіда” тривала близько 4-х годин. Перше, що у нього запитав слідчий: “Чи з ... Читати далі » ...Read more

Европейский суд по правам человека – высшая судебная инстанция, защищающая интересы более 800 млн жителей региона, отстоял право СМИ на освещение личной жизни знаменитостей.

Страсбургский суд поставил точку в нашумевшем деле “принцессы Монако Каролины против правительства Германии”, передает ИТАР-ТАСС.

Принцесса на протяжении многих лет отстаивала неприкосновенность личной жизни. Ее недовольство вызвал тот факт, что немецкая Фемида отказалась ввести судебный запрет на публикацию в бульварных журналах фотографий, сделанных без ее согласия в период между 2002 и 2004 годах на одном из горнолыжных курортов. По мнению представительницы королевского рода, немецкие власти нарушили статью 8 Европейской конвенции по правам человека (неприкосновенность частной жизни).

Судейская коллегия после многолетних разбирательств единогласно подтвердила правомерность публикации фотографий. “В прежних решениях немецких судов тщательным образом сбалансировано право СМИ ... Читати далі » ...Read more

Депутат Роман Забзалюк заявляє, що він ніколи не виходив з “Батьківщини”.
Про це він заявив на прес-конференції в середу.

Забзалюк зазначив, що з наближенням виборів в Україні “режим Віктора Януковича почав хвилю брудних провокацій” проти опозиції та її лідерів, і підготовку фальсифікацій.

За словами Забзалюка, в ході проведеного депутатського розслідування, йому вдалося отримати прямі докази цього.

“Чому я зараз виступаю від імені БЮТ-Батьківщина? По суті, ці два місяці я формально числився в так званій групі” Реформи заради майбутнього”, але фактично ніколи і не виходив з лав команди БЮТ-Батьківщина”, – підкреслив він.

За словами Забзалюка, нещодавно керівництву “Батьківщини” стало відомо про підготовку чинним режимом фальсифікацій на виборах і спроб дискредитації опозиції.

“Було прийнято рішення припинити такі провокації і пролити світло на плани влади. Це відповідальне завдання було доручено безпосередньо мені” ... Читати далі » ...Read more

Ігор Рибаков пропонував Роману Забзалюку делегувати у виборчі комісії від “Батьківщини” провладних представників.

Про це Забзалюк заявив журналістам, продемонструвавши запис своїх розмов з лідером групи “Реформи і порядок”.

“Тобто мені треба від блоку Юлії Тимошенко отримати максимальну кількість членів комісій. “Я дам тобі людей, яких треба заводити в комісії, ти їх вставив – отримав бабло. А голови обласних організацій скажуть Турчинову, що це ваші люди”, – процитував Рибакова бютівець.

Він заявив, що витратить отримані від Рибакова 450 тисяч доларів за перехід до більшості на “роз’яснення про діяльність влади в одному з південних регіонів”.

Відповідаючи на питання про стан свого здоров’я, Забзалюк сказав, що в нього правда Були проблеми, але він поправив своє здоров’я за підтримки керівництва “Батьківщини”. ...Read more

Значне погіршення показників дозволило знизити вартість “Київенерго”. Це робилося цілеспрямовано. Ахметов придбав державні енергоактиви в 2-3 рази меншу, ніж вони коштують навіть в аграрних африканських і латиноамериканських країнах. Аналогічним способом була занижена вартість і “Укртелекому”.

Система маніпулювання оцінкою підприємств і компаній, які виставляються на приватизацію, – це найважливіший інструмент, який останні 10 років полегшував придворним українським олігархам присвоєння державних активів.

Не випадково нинішнє керівництво Фонду держмайна розвернуло широкомасштабну пропагандистську кампанію, покликану переконати громадян, що ціна продаваних об’єктів (починаючи з „Шахти Засядька”, „Укртелекому”, „Міжнародних авіаліній України”, Київського ЦУМу, „Західенерго”, „Київенерго”, „Донецкобенерго”, „Дніпроенерго”) в сьогоднішніх умовах значно перевищує ринкову їх вартість.

Для чого і для кого призначений оціночний блеф

Нажаль, у ... Читати далі » ...Read more

Відбулося чергове засідання Шевченківського районного суду м.Києва над активістами «податкового Майдану», яких обвинувачують у пошкодженні гранітного покриття центральної площі столиці під час протестів підприємців у листопаді-грудні 2010 р.

Сьогодні розпочалися слухання справи по суті.

Були присутні: представник Київпастрансу (позов щодо прекриття руху по вул.Інститутській під час акції 22.11.10), представник позивача щодо пошкодження дзеркала автомобіля Land Rover учасниками протесту, усі семеро підсудних та їхні захисники.

На першому етапі слухання з’ясувалося, що представники позивачів з якихось причин не мають на руках своїх позовних заяв, відповідно, вони їх не зачитали.

Наступним етапом стало визначення порядку дослідження доказів зібраних досудовим слідством.

Захистом підсудних було запропоновано наступний порядок: виклик та допит свідків, виклик для свідчень експертів, які проводили експертизу щодо пошкодження гр ... Читати далі » ...Read more

Безумовно, для того, щоб утримуватись при владі всупереч волі громадян, у авторитарних режимів є достатньо широкий відпрацьований тисячоліттями інструментарій.

Для цього не обов’язково скасовувати формальну демократію та відміняти вибори. Їхні результати можуть бути спотворені настільки, що в цьому не буде жодної потреби.

Ще в Давньому Римі ветерани та колишні гладіатори винаймались для того, щоб зривати голосування в тих районах, де замовник мав низьку підтримку. Зовсім, як сучасні гопники, вони громили виборчі дільниці, знищуючи кошики з глиняними табличками, які виконували тоді роль бюлетенів. Це було дієво, проте вимагало наявності територій, де у майбутнього сенатора все ж таки залишався власний електорат.

Однак навіть в умовах повної відсутності підтримки з боку населення можуть знайтись технології, які заб ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz