ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Лютий » 03
Чи претендували кандидати із неправдивими документами на роботу у Кабміні?

Національне агентство України з питань державної служби повідомило, що переважна більшість претендентів на отримання роботи на державних посадах повідомляють неправдиві відомості про своє матеріальне становище та своє минуле.

Про це в інтерв'ю державній агенції "Укрінформ" заявив перший заступник голови Нацагентства Ігор Попов за результатами спеціальної перевірки відомостей, поданих минулоріч кандидатами на посади держслужбовців.

"Аналіз засвідчив, що 277 осіб, або майже 90% від їх загальної кількості, надали недостовірну інформацію про себе, зокрема, щодо декларування доходів, перебування на керівних посадах суб'єктів господарювання, притягнення до кримінальної відповідальності, притягнення до адміністративної відповідальності за корупц ... Читати далі » ...Read more

Як казав доктор Томас Стокман: "Вода отруєна". І до бісу соціологію.

Не дивлячись на необхідність говорити очевидно непопулярні речі та йти проти загального тренду та ейфорії, мушу зазначити наступне.

В країні, де, тільки за минулий тиждень, Фірташ з Коломойським нагріли державу на 3 млрд. грн,. а сина "регіонала" Демішкана, який втопив свого боржника в Київському морі, засудили до умовного ув'язнення, є більш важливі підстави для протестів, ніж "поверніть мені можливість качати піратське відео".

За продовження урядування Януковича є серйозна загроза виживанню українського народу, а відтак всі ці протести можна охарактеризувати однією фразою - "в'язні концтабору "Україна" провели семигодинне пікетування газових камер з вимогою повернути в бараки смертників телевізори".

Враховуючи те, що вчора під заг ... Читати далі » ...Read more

Боротьба з корупцією в Україні, оголошена Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, набула анекдотичного характеру: уряд відмовився публікувати у відкритому доступі імена чиновників, спійманих на хабарах.

Як повідомляє тижневик Weekly.UA, Міністерство юстиції прийняло рішення зробити обмеженим доступ до реєстру корупціонерів, який має розпочати роботу на початку лютого. Хоча ще наприкінці минулого року влада обіцяла, що кожен громадянин зможе зайти на спеціальний сайт і «перевірити» начальника свого ЖЕКу або сільського голову на предмет чистоти в сенсі поборів. Тепер така можливість буде лише в деяких чиновників.

«Одержувати інформацію про ту чи іншу людину з реєстру зможуть представники державних органів за офіційним запитом», – каже заступник начальника Головного управління нагляду за дотриманням законів спецпідрозділами та іншими органами, що ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією Генпрокуратури, Микола ВОЗНЮК.

В уряді небажання ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz