ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2011 » Грудень » 23
Футбольные сборные массово отказываются селиться в Украине на время проведения Евро-2012, пишет Иванна Коберник в свежем номере журнала Корреспондент.

Плохая репутация страны, инфраструктурная отсталость и лень чиновников ведут к большим потерям на самом ожидаемом событии года.

Украина оказывается в положении вне игры. Большинство футбольных сборных, участвующих в Евро-2012, минимизируют свое пребывание в Украине во время континентального первенства.

Из 15 европейских команд 13 предпочли жить в Польше. Только две сборные согласились жить в украинских городах – Швеция в Конча-Заспе под Киевом и Франция на базе ФК Шахтер возле Донецка. Шведы будут жить в отеле Platium, а тренироваться – на базе ФК Динамо.

Ни одна европейская команда не согласилась жить во Львове или Харькове. Менеджеры большинства европейских сборных осматривали спортивные комплексы и гостиницы Украины. Они нахваливали хорошее качество футбольных газонов, комфортабельны ... Читати далі » ...Read more

У проекті бюджету на 2012 рік зникли графи про медичне обслуговування народних депутатів та керівників органів держвлади.

На прохання спікера парламенту Володимира Литвина їх сховали в графі “надання послуг медичними установами”, передає “Дело”.

В розділі витрати держбюджету на 2012 рік розпорядником “Державне управління справами” не виявилося графи “стаціонарне медичне лікування народних депутатів України та керівного складу органів державної влади”, а також “поліклінічне амбулаторне обслуговування народних депутатів України та керівного складу органів державної влади”.

У проекті бюджету на 2012 рік передбачалося виділити на ці цілі 354 млн гривень.

У той же час у законі про державний бюджет на 2012 рік, який був проголосований Верховною радою, замість цих граф в розділі про витрати держбюджету розпорядником “Державне управління справами” з’явився новий рядок: “надання медичних послуг медичними установами”.

У ній зазначе ... Читати далі » ...Read more

Віце-прем’єра Андрія Клюєва, який є одним з претендентів на посаду прем’єра після парламентських виборів, обслуговує команда політтехнологів, які раніше працювали у “помаранчевому таборі”.

Про це повідомляє “Українська правда”.

Так, за інформацією джерел в оточенні першого віце-прем’єра, до його креативного штабу тепер входять Сергій Гайдай (на виборах-2010 підтримував Ющенка), Тарас Березовець (працював у штабі Тимошенко) і Віталій Бала.

Також, за розповіддю джерел, до штабу Клюєва якийсь час входив Денис Богуш (співавтор помаранчевої символіки-2004), але не дуже довго. ...Read more

Ведущий канала 1+1 Олег Дейнека временно отстранен от ведения программы “Гроші”.

На итоговой пресс-конференции президента Януковича Дейнека задал вопрос, касающийся главы Хмельницкой облгосадминистрации Василия Ядухи. Журналист, в частности, продемонстрировал копию документа, согласно которому Ядуха оформил на своего сына помещение стоимостью 90 грн за квадратный метр. Янукович ответил, что Генеральная прокуратура уже проводит проверку деятельности губернатора.

Вчера изданию стало известно, что очередной сюжет о коррупции в Хмельницкой ОГА не пустили в эфир. А сегодня редакционная группа программы “Гроші” заявила об отстранении ведущего на время служебного расследования.

“Программа “Гроші” уделила большое внимание деятельности хмельницкого областного головы. Два сюжета и несколько информационных начиток, в результате чего Василий Ядуха стал абсолютным рекордсменом по количеству упоминаний в нашей программе в течение года. Считаем, что до обнародов ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz