ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2011 » Грудень » 08
Главное Управление санаторно-курортных учреждений в АРК Государственного Управления делами 5 декабря приняло решение о закупке дополнительных работ на сумму 90,37 млн. грн по реконструкции президентских резиденций и строительству вертолетных площадок в Крыму. Об этом сообщает “Вестник государственных закупок”.

Дополнительные работы по реконструкции зданий, сооружений и инженерных сетей государственных дач № 9, 10 и строительство вертолетной площадки в пгт.Форос будут стоить 20,57 млн. грн. Ранее на эти объекты было выделено 64,50 млн. грн.

Дополнительные работы по реконструкции зданий государственных резиденций № 6, 8 в пгт.Форос будут стоить 49,38 млн. грн. Ранее на эти объекты было выделено 50,60 млн. грн.

Дополнительные работы по реконструкции зданий государственной резиденции № 3 и строительство вертолетной площадки в пгт.Массандра будут стоить 20,42 млн. грн. Ранее на эти объекты было выделено 41,20 млн. грн.

Источником финансиро ... Читати далі » ...Read more

Увага всім!!!

Альтернативна Рада міста Дніпропетровська закликає усіх небайдужих та свідомих громадян Дніпропетровщини ,прийти та засвідчити свою громадянську позицію на акцію «Ні порушенню прав дітей, не дозволемо закривати школи-інтернати та дитячі будинки в Дніпропетровській області!»
Чекаємо на вас 16 грудня 2011 року о 10.00 за адресою-м.Дніпропетровськ,пр..Кірова, буд.1,Дніпропетровська Обласна державна адміністрація.

Діти України чекають від тебе вчинку! ...Read more

Листовки с завуалированными в интернет-тэги матерными оскорблениями в адрес Президента Украины появились на листовках, расклеенных в центре Одессы
Так, на фоне портрета главы государства на листовках написано: «Коррупция, беспредел, репрессии, что дальше?» Под портретом - интернет-теги: «ЯНК, ПНХ!» и подпись «Черный комитет».

На сайте движения данные листовки не обнаружены, хотя идеи, которые исповедует эта организация, в принципе, отображены на одесских агитационных наклейках

В поисковых системах удалось выяснить, что «ЯНК» - это интернет-тег, символизирующий Виктора Януковича, а «ПНХ» - это ни что иное, как аббревиатура самого известного матерного послания, также активно используемая в украинской блогосфере. ...Read more

Близько 40 активістів громадянського руху «Спільна Справа» о 12.00 захопили громадську приймальню Київського міського голови і вимагають негайної зустрічі з керівництвом міста. Очолює акцію координатор «Спільної Справи» Олександр Данилюк.

Причиною такого кроку стало незаконне перешкоджання реалізації права на мирні зібрання, яке систематично здійснюється за ініціативи Київської міської влади. Активісти також висловлюють обурення з приводу того, що чорнобильці, які голодують біля Кабінету міністрів, змушені знаходитись цілодобово під відкритим небом, в той час як в Києві різко погіршились погодні умови та вимагають невідкладно забезпечити їх наметами і електрогенераторами.

Учасники акції наголошують на тому, що нинішня позиція Київської міської влади не відповідає волі громади міста Києва, абсолютна більшість представників якої підтримує протестуючих чорнобильців та інші протестні заходи, що відбуваються в столиці.

Прес-служба громадянського руху « ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz