ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2011 » Грудень » 09
Ганебні події, які відбуваються цими днями і цими годинами в Лук’янівському СІЗО навколо Юлії Тимошенко, дозволяють чи радше – примушують змінити і риторику, і дії всім тим, кому дорога ця країна і близькі по духу демократія та демократичні свободи.

Повторний арешт у в’язниці. 12-ти годинне засідання суду в камері СІЗО біля прикутої до ліжка людини... Що далі? Кляп, кандали, прикувати до стіни? Диба?

Настав час заховати в довгу шухляду всі дотепи, всі афоризми та гіперболи стосовно дій чинної влади. Настав час припинити вправлятися в дотепності в соціальних мережах.

Настав час змінити словник політичного мовлення в Україні.

Отже час...

Час припинити в Україні будь-які розмови про євроінтеграцію, про угоду та асоціацію з ЄС, бо бандитів не беруть до Європи.

Час сказати, що в Україні немає класичних політичних репресій, є лише знущання над людьми і прямий замах на їх вбивство.

Час бачити, що сучасн ... Читати далі » ...Read more

В очікуванні вибуху

Певно, в уяві «гаранта» всі українці – терористи.
В останній книзі класного російського письменника Анатолія Крима «Труба» літературний герой – полковник держбезпеки – називає особу, за описом схожу на двічі не судимого політика з сусідньої держави, «конем бздливої породи». Звісно, я б не був настільки категоричним. Але, як відомо, про смаки не сперечаються – та й видніше їм там – з Кремля...

Як би там не було, Віктор Федорович Янукович почувається в Україні окупантом! Наприклад, вчора очікував гостинців від дніпропетровців: і не менше, ніж у вигляді замаху!

Саме такий висновок я зробив напередодні, вночі. Восьмого грудня, в Дніпропетров­ську, в нараді регіонів взяв участь найавторитетніший регіонал – Віктор Янукович. Режим готувався серйозно: в день приїзду рух в центрі Дніпра було наглухо перекрито. Напередодні вночі по місту їздили армійські машини, набиті озброєними солдатиками внутрішніх військ. А прості працівники ... Читати далі » ...Read more

Митинг на Чистых прудах по численности и сплоченности не уступил прошлогодней Манежке
В митинге протеста против подтасовки результатов выборов в Москве приняло участие более 5000 человек. Площадь в начале Чистопрудного бульвара, заявленная организаторами, оказалась чересчур мала для такого скопления народа – тем более что бульвар со стороны Чистого пруда был заблокирован полицейскими кордонами. Поэтому пришедшим на митинг пришлось занимать проезжую часть самого бульвара – очень скоро движение по нему, в том числе трамвайное, оказалось перекрыто.



--------------------------------------------------------------------------------

Выступления на митинге – а на трибуне появлялись все те же лица либеральной оппозиции в широком смысле этого слова, от Алексея Навального до Евгении Чириковой, включая Виктора Шендеровича и Дмитрия Быкова – не слишком отличались от слов, которые те же ораторы привыкли говорить на других акциях. Однако перед реальностью ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz