ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2011 » Грудень » 15
В Днепропетровске состоится митинг против закрытия детских домов-интернатов.
16 декабря в 10:00 возле Днепропетровской облгосадминистрации состоится митинг детей-сирот против закрытия интернатов в селе Котовка Магдалиновского района и пгт Перещепино Новомосковского района.

Об этом корреспонденту интернет-газеты «Лица» заявил Николай Кожушко, председатель детской общественной организации «Допоможемо дітям», который в свое время закончил школу-интернат.

«Власть сознательно манипулирует цифрами касательно количества учащихся детских домов. Например, начальник службы по делам детей Днепропетровской облгосадминистрации Нина Тутова заявила, что в Котовке учится всего 17 детей, поэтому его нужно закрыть. Это абсолютная ложь. Но все же мы ищем точки соприкосновения с властью, мы не настроены на конфликт, мы просто пытаемся помочь детям-сиротам», – сказал Николай Кожушко.

Общественный активист также обратил внимание на то, что областные власти, не п ... Читати далі » ...Read more

Міліціонерам купили електронні перекладачі на 5,5 мільйонів. Під Євро?
Дата публікації 14.12.2011 | Автор acba
Міністерство внутрішніх справ закупило 1500 електронних перекладачів Ectaco® iTRAVL з можливістю розпізнавання мови і озвучення перекладу людським голосом.
Відповідну угоду 7 грудня за результатами тендеру МВС уклало з ПП “НВФ “Меценат”.

Вартість угоди склала 5,55 мільйонів гривень, повідомляють “Наші гроші” з посиланням на “Вісник державних закупівель”.

Прилади, придбані по 3700 гривень, мають голосовий розмовник, що розпізнає і вимовляє 14 тисяч найпопулярніших англійських та російських фраз, 1 030 000 слів в англо-російському словнику, розділ, що вимовляє найвживаніші фрази і фрази першої необхідності.

Голосовий розмовник включає такі розділи: Основи, Подорожі, Готель, Місцевий транспорт, Огляд визначних місць, Банк, Засоби комунікації, В ресторані, Їжа/Напої, Покупки, Ремонт/Пральня, Спорт/Хобі, Самопочуття/Аптека ... Читати далі » ...Read more

СУД “ВІДМИВ” КУЧМУ ВІД СПРАВИ ПРО ВБИВСТВО ГОНГАДЗЕ
Дата публікації 14.12.2011 | Автор press
Печерський райсуд Києва скасував постанову Генпрокуратури про порушення кримінальної справи у відношенні Леоніда Кучми за обвинуваченням у причетності до вбивства Георгія Гонгадзе.

Таке рішення оголосила суддя Печерського райсуду Галина Супрун, розглянувши скаргу адвокатів Кучми на законність порушення справи.

Суд визнав порушення даної справи незаконним – і задовольнив скаргу захисту екс-президента, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Як зазначається у постанові, суд не знайшов підстав, які б указували на причетність Кучми до скоєння тяжкого злочину.

Суд зауважив, що кримінальна справа може бути порушена лише у випадку, коли є достатньо даних про скоєння особою злочину й наявність у її діях складу злочину.

“Суд установив, що заяви Олександра Мороза, Миколи Мельниченка та інших осіб не зареєстровані належним чином”, – го ... Читати далі » ...Read more

На Євро з іноземців “рубатимуть” гроші: кімната у гуртожитку – 153 євро
Дата публікації 14.12.2011 | Автор acba
Футбольні вболівальники, що приїдуть в Україну наступного року на Євро 2012, ризикують жити в гуртожитках радянського зразка за ціною дорогих готелів.
Про це пише KyivPost, який провів спеціальне дослідження цін і місць у готелях.

“Є можливість “зрубати грошей”, – розповіла директор з розвитку компанії ArtBuild Hotel Group, що займається аналізом готельних цін та послуг, Наталя Лисняк.

“Готелі та власники приватних апартаментів безумовно цим шансом скористаються”, – додала вона.

Найдорожчим буде Київ, де вболівальникам доведеться добре пошукати, щоб зняти номер на двох у тризірковому готелі за 500 євро на добу.

Зазвичай такий номер у столиці коштує до 100 євро.

У столиці також можна розміститися у гуртожитках-хостелах, однак ціни на них нерідко дорівнюють ціні готелів.

Наприклад ... Читати далі » ...Read more

Тільки 8% українців вважають, що у країни правильна зовнішня політика
Дата публікації 14.12.2011 | Автор press
Більше 46% українців вважає, що нинішня зовнішня політика України не відповідає її національним інтересам.

Про це свідчать результати опитування, яке проведено Центром Разумкова, які цитує “Дзеркало тижня. Україна”.

32,6% українців вважають, що зовнішня політика України частково відповідає національним інтересам, і тільки 8,0% – повною мірою відповідає.

З іншого боку, 46,5% респондентів вважають, що Україна не є самостійною у формуванні власної зовнішньої політики, ще 32,8% – що вона є не цілком самостійною, і лише 10,1% – що вона цілком самостійна у формуванні зовнішньої політики.

При цьому 47,3% респондентів відзначають, що міжнародний імідж України протягом року, що минає, змінився на гірше, на поліпшення іміджу вказують лише 5,9% опитаних (29,1% вважають, що він не змінився).

Дослідження проведе ... Читати далі » ...Read more

Кондитерська компанія “Конті” на безальтернативній основі виграла державний тендер на майже 90 мільйонів гривень.

Про це повідомляє “Вісник державних закупівель”.

ПрАТ “ВО “КОНТІ” 6 грудня уклала договір з Виконавчою дирекцією Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності загальною сумою на 88 мільйонів 285 тисяч 987 грн.

Предметом договору є 4 мільйони 184 тисяч 170 дитячих новорічних подарунків (шоколад та вироби кондитерські цукрові), які “Конті” має поставити в усі регіони України з 8 по 17 грудня.

Джерело фінансування – кошти загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням.

Закупівля здійснена за процедурою “в одного учасника”.

Як йдеться в обґрунтуванні закупівлі, нагальна потреба застосувати таку процедуру виникла через те, що на відкриті торги, оголошені 10 жовтня, було подано менше дво ... Читати далі » ...Read more

ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ
На тлі тотальних реформ, а вірніше скорочень, що зачепили практично всі верстви населення та його прошарки, дійшла черга до найбільш незахищених – дітей. В першу чергу, це діти сироти, з фізичними та розумовими вадами розвитку, діти з неповних сімей. Це, також, соціальні сироти, які стали ними при живих батьках, через бездіяльність та байдужість чиновників. Обласна рада потайки, без думки сотень дітей, десятків вихователів, місцевої громади та громадського обговорення закриває спеціалізовані дитячі заклади в м.Перещепино Новомосковського району та с.Котовка Магдалинівського району. Вони, начебто, будуть перепрофільовані в дитсадки та дитячі центри, доцільність та наповнюваність яких під великим питанням. На черзі Поливанівка, дитячий будинок №4 в м.Кривий Ріг та інші, які теж будуть реформовані – знищені. Натомість, набули поширення шахрайські та рейдерські схеми відбирання житла у дітей-сиріт. Ми вже маємо сумний приклад, коли у дітей з ДЦП, аутизмом, синдромом ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz