ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2011 » Грудень » 05
У Росії затримують за акції проти результатів виборів
Дата публікації 05.12.2011 | Автор press
Співробітники поліції в центрі Петербурга біля Гостиного двору затримали 20 учасників несанкціонованої акції “Проти несправедливих виборів”.

Про це повідомляє “Фонтанка.Ru”.

За словами представника ГУ МВС, учасників протесту доставили у відділи поліції, де щодо них складаються протоколи про адміністративні правопорушення.

Затримання почалися після того, як поліція вимагала від мітингувальників розійтися, але учасники протесту це проігнорували.

За словами організатора, учасники акції були зібрані через соціальну мережу “ВКонтанкте”. На мітинг прийшли близько 1000 осіб, сказав він.

За даними журналістів, поліція затримує не тільки протестуючих, але й випадкових перехожих та й журналістів, так було затримано кореспондента “Эхо Москвы”.

У той же час у центрі Москви опозиція проводить санкціоновані владою м ... Читати далі » ...Read more

Після того, як вугледобувні підприємства “Ровенькиантрацит” і “Свердловантрацит” будуть включені в структуру енергохолдингу ДТЕК Ріната Ахметова, підприємства холдингу будуть видобувати близько 45% всього українського вугілля.

Згідно з даними Міністерства енергетики та вугільної промисловості, три підконтрольні ДТЕК вугільних об’єднання за підсумками 11 місяців цього року видобули 20,8 млн тонн вугілля.

Зокрема, “ДТЕК Павлоградвугілля” видобула 13,95 млн тонн вугілля, “ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу” – 3,87 млн тонн, а “ДПЕК Добропіллявугілля” – 2,99 млн тонн.

При цьому холдинг переміг у конкурсі з узяття в концесію на 49 років “Ровенькиатрацита” і “Свердловатрацита”. Ці підприємства за звітний період видобули 6,85 млн тонн і 5,95 млн тонн вугілля відповідно.

З урахуванням того, що в цілому вуглевидобуток в країні за звітний період становив 75,71 млн тонн, частка п’яти перерахованих вугільних об’єднань становила 44,82%. Вони видобули ... Читати далі » ...Read more

90% коштів виводяться на Кіпр, і саме цей офшор не потрапив до списку офшорів, з яких Тігіпко хоче стягувати 12%. “Те, що уряд не включив до переліку офшорів Кіпр, говорить про те, що все це не більше ніж красива заява”, – заявила Ляпіна. Вона нагадала, що сам Тігіпко, продавши “ТАС-Коммерцбанк”, оптимізував податки, використавши Кіпр.

У розпорядженні “Економічної правди” опинився проект закону, згідно з яким уряд пропонує обкладати 12-процентним збором до Пенсійного фонду перерахування грошей в офшори юридичними та фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності.

Експерти вважають, що це не більше ніж піар. Насправді ж уряд відкриває канали для витоку грошей: він пропонує розширити перелік офшорів, операції з якими можуть проводити українські резиденти, з 33 до 68. І, найголовніше, платити збір до ПФ при переведенні грошей в такий офшор як Кіпр, буде не потрібно. А ось це – вже не піар.

Як зробити собі боляче

“Це типу бджол ... Читати далі » ...Read more

25% українських сімей перебувають за межею бідності. Якщо мінсоцполітики говорить про те, що не повинні отримувати допомогу люди, які отримують більше прожиткового мінімуму, то вибачте – прожитковий мінімум у нас 800 гривень. Отже, якщо людина отримує 850 гривень – вона що вже не бідна? В Україні не можна прожити ні за 800, ні за 900, ні за 1000 грн. Реальна межа бідності становить 1250-1300 гривень.

Українці отримали черговий соціальний ляпас від свого уряду у вигляді законопроекту № 9516 від 29 листопада, який підписаний і надісланий до Верховної ради прем’єр-міністром Моколою Азаровим.

Цей документ, що вийшов з під пера відомого “соціал-реформатора” Сергія Тігіпка, пропонує обмежити право одиноких матерів отримувати допомогу на дитину, якщо сукупний дохід сім’ї перевищує суму відповідних прожиткових мінімумів.

Реакція суспільства, експертів та ЗМІ була різкою і однозначно негативною. В офісі першого віце-прем’єра Андрія Клюєва вірно зрозуміли с ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz