ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2011 » Грудень » 16
«Регіонали» намагаються надурити СОТ в інтересах олігархів
Дата публікації 15.12.2011 | Автор press
Фінансова підтримка експорту, що передбачена урядовим законопроектом №9373 «Про державну фінансову підтримку експортної діяльності», насправді припаде на продукцію чорної металургії, хімічної та пов’язаних з ними галузей промисловості, а також окремих сировинних ресурсів, які сконцентровані в руках фінансово-промислових груп, близьких до Партії регіонів.

Про це заявив керівник Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності Олександр Данилюк, коментуючи дану законодавчу ініціативу Кабміну.

Він вважає, що ситуація складеться саме таким чином попри заяви уряду, що законопроект має на меті лише підтримку експорту високотехнологічної продукції.

«На це також вказує і той факт, що фінансова підтримка, передбачена цим Законом, надаватиметься виключно товарам, включеним до переліку, що затверджуватиметься в ручному режимі Кабінетом ... Читати далі » ...Read more

«Сокращение остатков на счетах юридических лиц на 8,9 млрд грн. стало основной причиной отрицательной динамики. Вклады физлиц (гривневые и валютные) также уменьшились, но менее существенно», – сообщает эксперт.

По мнению эксперта, отток депозитов юридических лиц в основном произошел за счет осуществления плановых налоговых платежей, а также стал результатом дефицита ликвидности банковской системы.

«Ввиду проблем с ликвидностью, общий объем кредитного портфеля также уменьшился на 5,9 миллиардов гривень за ноябрь, – считает эксперт. – При этом кредиты юрлицам сократились на 0,6% по сравнению с прошлым месяцем, а кредиты физлицам — на 1,2%».

Положительная динамика по-прежнему наблюдалась лишь по гривневым кредитам физлицам, поддерживаемых сезонно активным потребительским кредитованием и возобновлением автопрограм.

«Недавнее ослабление монетарной политики НБУ должно поспособствовать небольшому росту депозитного и кредитных портфелей банко ... Читати далі » ...Read more

По экспертным оценкам, сейчас за границей работает около 3 миллионов украинских мигрантов. Об этом на пресс-конференции сообщила эксперт по вопросам трудовой миграции Татьяна Петрова.

По ее словам, трудовые мигранты ежегодно ввозят в Украину около 7 миллиардов долларов.

Эксперт объяснила, что внешними причинами трудовых миграций является емкий рынок труда западных стран и Российской Федерации, а также привлекательная материальная оценка трудовой деятельности наших трудовых мигрантов. «Среди внутренних причин трудовой миграции украинских граждан – неудовлетворенный спрос на работу среди населения, а также неадекватно низкая заработная плата», – сказала Петрова.

Она также сообщила, что количество безработных по методологии Международной организации труда составляет сейчас 1,8 миллионов человек – 8,1% экономически активного населения. Численность занятого населения составляет сейчас 20,2 миллионов человек, а численность экономически активного населен ... Читати далі » ...Read more

Международное рейтинговое агентство Moody’s снизило прогноз по рейтингам эмитента в иностранной и местной валюте двух крупнейших украинских городов.

В частности, как говорится в сообщении рейтингового агентства, понижен прогноз по рейтингам Киева и Харькова, до негативного.

Как сообщалось, рейтинговое агентство Moody’s Investor’s Service пересмотрело прогноз по рейтингам долговых обязательств правительства Украины в национальной и иностранной валюте B2 со стабильного на негативный.

Ранее также сообщалось, что международное рейтинговое агентство Moody’s Investors Service может снизить прогноз по росту ВВП Украины в 2012 года с 4% до примерно 3%.

Кроме того, сообщалось, что Moody’s Investors Serviceизменило прогноз 13 украинским банкам по рейтингу депозитов в иностранной валюте со стабильного на негативный. ...Read more

Олександр Данилюк

Активісти закликають дати відсіч тотальному контролю та криміналізації.

Громадянський рух Спільна Справа закликає громадян бойкотувати Закон України "Про захист персональних даних", який, на думку активістів, не має нічого спільного з світовю практикою такого захисту, окрім назви.

Вимоги закону щодо реєстрації в органах державної влади всієї систематизованої інформації, яка знаходиться в користуванні підприємствами, - є продовженням політики тотального контролю, яку проводить режим Януковича.

Прикриваючись турботою про захист особистої інформації громадян, режим намагається зробити правопорушником кожного підприємця в країні.

Оскільки в законі не визначено чітко, яка інформація має реєструватись, за будь-яку не зареєстровану папку договорів з контрагентами підприємця з 1 січня 2012 року зможуть покарати штрафами від 1700 грн. до 17000 грн., або арештом і позбавлення волі строком від 3 до 5 років.
< ... Читати далі » ...Read more

Президенту Януковичу, Прем’єр-міністру Азарову, Голові ВРУ Литвину

Ми, українські автомобілісти та автоперевізники, заявляємо, що рішення про підвищення акцизних ставок на пальне спровокує черговий стрибок цін не лише на бензин та дизпаливо, а вкотре негативно позначиться на споживчих можливостях кожного українця, оскільки вартість нафтопродуктів впливає на ціноутворення абсолютної більшості товарів та послуг.

Вперте небажання шукати інших джерел наповнення бюджету окрім наших кишень є ознакою вашої управлінської незграбності та неефективності як вищого керівництва держави.

Нам набридло тягти на собі такий баласт як ви та ще десятки тисяч чиновників, що мають скромні офіційні заробітки, але дозволяють собі найдорожчі автомобілі, розкішні будинки, відпочинок на елітних курортах. Ці корупційні кошти, що забезпечують красиве життя цілої армії дармоїдів, нахабно витягуються з кишень простих громадян.

Тому почніть з себе і вам подібних, ад ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz