ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2011 » Грудень » 17
Про акцію і не лише.
«Вони бояться . Не нас, не конкретних партій чи організацій – вони бояться, що якась акція виявиться камінчиком, який здвине лавину – як це було в Румунії, де двадцять чоловік вийшли на пікет проти депортації священика, а за тиждень Чаушеску став до стінки».
Промовляючи так, я мав на увазі, що 16 грудня, як і 22 листопаду, будинки донецько-криворізької комендатури та обслуговуючого її борделю… вибачте, я хотів сказати – обласної адміністрації та обласної ради… були оточені ґратами та поліца… ще раз пардон, ментами.
Промовляючи так, я не знав, що одну з наших вимог частково задоволена: 15 числа сесія Магдалинівської райради, отримавши послання від помічників народних депутатів України – членів Української Народної партії – проголосувала за збереження інтернату в Котівці (формально питання стояло інакше, але по суті йшлося про це).
Цю думку я повторюю з часів Кравчука, бо бачив тисячу разів – як тільки влада наштовхується на слабенький опі ... Читати далі » ...Read more

Поки влада вирішує, що робити з європейським вибором для України, свій персональний "європейський вибір" вітчизняні чиновники вже зробили.

Насправді, дипломатичні паспорти дозволяють їм відвідувати Європу без шенгенських віз. Родичі чиновників не просто відпочивають за кордоном чи лікуються там. Вони вже там просто... живуть.

"Українська правда" знайшла житло сина Миколи Азарова у одному з найпрестижніших районів Відня.

Протягом останніх років Австрія користується популярністю серед українських можновладців. Її облюбували для реєстрації свого бізнесу перший віце-прем'єр Андрій Клюєв та олігарх Дмитро Фірташ. Крім того, в Австрії ховає сліди своєї причетності до "Межигір'я" родина президента Януковича.

Але справжньою неочікуванністю стало виявлення у Відні слідів родини Азарова, який так любить закликати українців до економії та переходу на підніжний корм.

"Українська правда" випадково дізналась про австрійську прописку Ол ... Читати далі » ...Read more

РЕЗОЛЮЦІЯ
На тлі тотальних реформ, а вірніше скорочень, що зачепили практично всі верстви населення та його прошарки, дійшла черга до найбільш незахищених – дітей. В першу чергу, це діти сироти, з фізичними та розумовими вадами розвитку, діти з неповних сімей. Це, також, соціальні сироти, які стали ними при живих батьках, через бездіяльність та байдужість чиновників. Обласна рада потайки, без думки сотень дітей, десятків вихователів, місцевої громади та громадського обговорення закриває спеціалізовані дитячі заклади в м.Перещепино Новомосковського району та с.Котовка Магдалинівського району. Вони, начебто, будуть перепрофільовані в дитсадки та дитячі центри, доцільність та наповнюваність яких під великим питанням. На черзі Поливанівка, дитячий будинок №4 в м.Кривий Ріг та інші. Набули поширення шахрайські та рейдерські схеми відбирання житла у дітей-сиріт. У дітей з ДЦП, аутизмом, синдромом Дауна, богобоязкий Тихвинський монастир за підтримки влади через суди відібрав землю та п ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz