ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Січень » 26
23 січня Альтернативна громадська рада(АГР) НА СВОЄМУ ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕНИХ НЕЩОДАВНО ЗАХОДІВ ТА НАМІТИЛА СТРАТЕГІЧНИЙ НАПРЯМОК ДІЙ НА 2012РІК.
Члени АГР гідно представили Дніпропетровщину на урочистостях з нагоди Дня Соборності – Злуки України 22 січня у м.Києві. Вони взяли участь у роботі форуму ГО «Вперед», з’їзді ГО «Спільна справа» та мітингу опозиційних сил на Софіївській площі.
Пріоритетним напрямком роботи АГР на 2012 рік стане співпраця із здоровими силами суспільства по забезпеченню вільних неспотворених виборів до Верховної Ради. Прийнято рішення про узгоджену роботу з інституціями Європи, розкріпленням відповідальних за кожним округом та по Дніпропетровщині в цілому.
На рівні регіону також пожвавиться взаємодія з КОД(Комітет опору диктатурі). Через «сито» громадських слухань будуть пропущені к ... Читати далі » ...Read more

ТОВ, контрольовані чиновниками, отримають 5 мільйонів гривень з бюджету м. Дніпропетровська.
Тендерні торги щодо будівництва 365 контейнерних майданчиків для збору та складування побутових відходів, біля житлових будинків усіх районів Дніпропетровська, відбулися з порушеннями чинного законодавства.

Пропозиції переможців конкурсу, – фірми близької до місцевого олігарха Вадима Єрмолаєва – ТОВ «Равелін», яка виграла лоти на виконання робіт в 5-ти районах Дніпропетровська, а також ТОВ «Світязь» та ТОВ «Київська Русь», близьких до зам. губернатора Івана Ступака – переможців на виконання робіт в 3-ох районах міста, – не відповідають вимогам документації конкурсних торгів. І явних доказів тому декілька.
... Читати далі » ...Read more

.Найближчим часом десятки незалежних та опозиційних кандидатів розділять долю Тимошенко та Луценко Влада розпочала дії з перешкоджання участі у виборчому процесі незалежних та опозиційних кандидатів-мажоритарників. У ході виборів до місцевих рад 2010 р. кількість кандидатів, проти яких були порушені кримінальні справи, яких безпідставно брали під варту, бізнес яких знищувався, - складала сотні осіб. Сьогодні така загроза нависла над кожним потенційним переможцем по кожному з округів, якщо він не є узгодженим провладним кандидатом.

Активістами громадянського руху «Спільна Справа» в рамках моніторингу підготовки до парламентських виборів 2012 року зафіксовано перший показовий випадок силового тиску з боку правоохоронців та фіскалів на найбільш імовірного переможця парламентських перегонів в одному з мажоритарних округів у Миколаївській області.
... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz