ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Січень » 23
Ідемо по посиланню на статтю На Данилюка у водолазці прийшли подивитись близько сотні людей(http://gazeta.ua/articles/politics-photo/419145/6) і дивимося фото із зборів
Народ можна порахувати на пальцях однієї руки..... Але попереднє фото зроблене під час перерви, оскільки збори були розбиті на три блоки з 15 хвилинними перервами....
А тепер дивимось моє фото з тих самих зборів... Фото подаю з різних ракурсів для більш об"єктивної інформації. Кількість людей на зборах, офіційно зареєстрованих перед початком, була 217 чоловік. Були представлені практично всі областні і багато районних центрів України. Відбувалася міграція людей в процесі зборів. Хтось мав їхати додому, а деякі тільки приїхали. Питання, для чог ... Читати далі » ...Read more

Цікава ситуація, Хорошковський, особисто причетний до утисків незалежних ЗМІ та політичних репресій проти опозицій, громадянських активістів та навіть представників міжнародних організацій, планує їхати домовлятись про черговий транш МВФ. Гіршої кандидатури вигадати неможливо.
До того ж, не факт, що його взагалі впустять в США.
http://o-danylyuk.livejournal.com/180631.html ...Read more

Донька українського опозиційного лідера Юлії Тимошенко, Євгенія, попереджає Європу про реальну загрозу життю її мами в ув’язненні та наголошує, що влада перейшла межу, «коли життя моєї мами опинилося в небезпеці». Оглядачі підкреслюють, що це попередження звучить з уст «єдиної найближчої родички Тимошенко, котра все ще залишається в Україні».

Австрійська Der Standard звертає увагу на останнє інтерв’ю Євгенії Тимошенко, доньки Юлії Тимошенко, західним журналістам, у якому найближча родичка ув’язненого лідера української опозиції попереджає про небезпеку для життя мами і, звертаючись до влади у Києві, Євгенія каже: «ви перейшли межу, за котрою життя моєї мами в небезпеці».

Видання з Відня також наголошує, що президент Янукович «не скористався жодною з попередніх нагод для звільнення його політичної суперниці». Хоча публічно глава української влади нібито підкреслив своє співчуття щодо ситуації, в яку потрапила Тимошенко.

Євгенія Тимошенко закликала ... Читати далі » ...Read more

Активістами громадянського руху “Спільна Справа” виявлено чергові факти підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на користь народного депутата Ігоря Шкірі, який планує балотуватись до Верховної Ради по Донецькій області.

Зокрема в місті Дзержинську Донецької області(яке знаходиться на окрузі, де буде обиратись Ігор Шкіря) в приміщенні міськвиконкому було організовано зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС.

Під час зу ... Читати далі » ...Read more

Полтавський міський голова Олександр Мамай разом з представниками громадського об’єднання «Наш дім – Полтава» Олександром Залужним та Володимиром Макаром, в компанії з якими він планує балотуватись до Верховної Ради VII скликання по мажоритарних округах Полтави та області, також вдався до поширеної нині серед провладних мажоритарників практики – підкупу виборців під виглядом благодійної допомоги.

Цей факт був зафіксований активістами громадянського руху «Спільна Справа» під час моніторингу передвиборчої ситуації на Полтавщині.

Підкуп, який здійснює О.Мамай зі своїми союзниками, є цілковито неприхованим і відзначається особливим цинізмом.

... Читати далі » ...Read more

Сразу 106 полицейских, заподозренных в связях с преступным миром, были задержаны в течение дня в городе Монтеррей в северном мексиканском штате Нуэво Леон

Задержания были осуществлены в рамках совместной операции частей мексиканской армии и прокуратуры штата.

Полицейским предоставят возможность дать объяснения по имеющим место подозрениям в причастности к коррупции, кроме того, будет проверено находившееся в их распоряжении оружие.

После задержания такого большого числа полицейских возникла проблема с обеспечением порядка в тех районах города, за которые они отвечали. Власти вынуждены ввести дополнительные смены и пересмотреть в сторону ужесточения график ночных и дневных дежурств оставшихся сотрудников полиции.

Повсеместная коррупция в полиции стала одной из главных причин, побудивших президента страны Фелипе Кальдерона после прихода к власти в 2006 году привлечь армию к борьбе с оргпреступностью и наркотрафиком. В ряд штатов на севе ... Читати далі » ...Read more

Лідери Євросоюзу не збираються проводити офіційні зустрічі з президентом України Віктором Януковичем.

Про це повідомило “ЛІГАБізнесІнформ” джерело в Єврокомісії.

За словами джерела, це викликано невдоволенням подіями, які відбуваються в Україні, у тому числі ситуацією навколо екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

За словами співрозмовника, останній місяць українські дипломати намагалися домогтися від Брюсселю згоди на такі зустрічі, однак успіху не досягли.

“У Віктора Януковича буде можливість поговорити з лідерами Євросоюзу в кулуарах саміту, або при випадковій зустрічі в коридорі, але спеціально організовані зустрічі поки в наших планах не значаться”, – зазначило джерело.

В Адміністрації президента підтвердили плани Януковича взяти участь у ланч-конференції в Давосі, але інформації про можливі зустрічі на найвищому рівні на даний момент немає.

Джерело в Єврокомісії також заявило, що в 2012 році Європейський Союз не ... Читати далі » ...Read more

Так как наша оппозиция не может объединиться во имя свободной и процветающей Украины, то единственный наш шанс, это выборы в Верховную Раду. Если выборы пройдут честно, то у правящей партии не останется ни одного шанса, они не наберут и четвертой части мест в парламенте. Но все мы прекрасно понимаем, что честных выборов не будет!

В эту субботу, в Киеве состоялась встреча представителей общественной организации «Спілна Справа», на которой присутствовал и я. Результатами собрания я был приятно удивлен, все прошло просто прекрасно. Результатом такого успешного проведения есть еще и предусмотрительность Данилюка, который заранее не сообщал о месте проведения, а уже потом отправляли к месту сбора.

Да, собрание успешно проведено, только не все об этом узнают. Дело в том, что вчера мне данный материал не удалось опубликовать, так как в связи с плохими погодными условиями я очень долго добирался из Киева домой. А что же сегодня? Сегодня в СМИ нагло обманывают народ Ук ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz