ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Спiльна Справа
Влада розпочала «зачистку» мажоритарних округів під своїх кандидатів

Головна » 2012 » Січень » 26 » Влада розпочала «зачистку» мажоритарних округів під своїх кандидатів
23:03

.Найближчим часом десятки незалежних та опозиційних кандидатів розділять долю Тимошенко та Луценко Влада розпочала дії з перешкоджання участі у виборчому процесі незалежних та опозиційних кандидатів-мажоритарників. У ході виборів до місцевих рад 2010 р. кількість кандидатів, проти яких були порушені кримінальні справи, яких безпідставно брали під варту, бізнес яких знищувався, - складала сотні осіб. Сьогодні така загроза нависла над кожним потенційним переможцем по кожному з округів, якщо він не є узгодженим провладним кандидатом.

Активістами громадянського руху «Спільна Справа» в рамках моніторингу підготовки до парламентських виборів 2012 року зафіксовано перший показовий випадок силового тиску з боку правоохоронців та фіскалів на найбільш імовірного переможця парламентських перегонів в одному з мажоритарних округів у Миколаївській області.
Найближчим часом десятки незалежних та опозиційних кандидатів розділять долю Тимошенко та Луценко .
Моніторингом було встановлено, що впродож останніх місяців силами прокуратури, міліції, податкових органів було фактично знищено бізнес голови ГО «Селянський Фронт», співвласника ТОВ «Агрофірма Корнацьких» Аркадія Корнацького, який згідно з дослідженням тижневика «Коментарі» (http://gazeta.comments.ua/?art=1299756583) є потенційним фаворитом перегонів на виборчому окрузі з центром у м.Первомайськ Миколаївської області.

За перевіреною інформацією, влада здійснює «зачистку» цього округу під свого кандидата, «литвинівця» Віталія Травянка, який є заступником голови Миколаївської ОДА Миколи Круглова з питань АПК.

ФОТО ВІТАЛІЯ ТРАВЯНКО

Починаючи з кінця грудня 2011 р. податківцями здійснено 8 протиправних спроб провести позапланову податкову перевірку підприємства Корнацького, не зважаючи на те, що планова перевірка проводилась у березні 2011 р., паралельно податківці звертались до суду з поданнями про арешт майна фірми та її рахунків, була порушена оперативно-розшукова справа, в рамках якої Миколаївським обласним апеляційним судом прийнято рішення про розкриття банківської таємниці по рахунках компанії, а 17.01.12 - порушена кримінальна справа за фактом ухилення посадовими особами господарства від сплати податків, прийнято рішення про вилучення всієї документації фірми та всіх правовстановлюючих документів

Внаслідок таких дій господарська діяльність підприємства заблокована, унеможливлено продаж сільгосппродукції, скуті будь-які рухи Корнацького у політичній площині, оскільки вся активність його та команди зосереджена на відбитті атак податківців, правоохоронців та представництві у судах. Стали звучати й прямі погрози життю та здоров’ю.

З метою зупинити такі протиправні дії проти вказаної особи, а також максимально попереди подібні дії щодо інших незалежних та опозиційних кандидатів, громадянський рух «Спільна Справа» цими днями поінформує про ситуацію представництво ОБСЄ та інші міжнародні моніторингові організації, які здатні забезпечити необхідний міжнародний тиск на українську владу.
http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/acba/a55747

Категория: Спiльна Справа | Просмотров: 528 | Добавил: Dnepr | Рейтинг: 5.0/1 |

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz