ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Новини Днiпропетрiвська
Захищаючи спонсорів, Вілкул дав розпорядження «топити» Шилову

Головна » 2012 » Березень » 7 » Захищаючи спонсорів, Вілкул дав розпорядження «топити» Шилову
00:00

$IMAGE1$ Голова обласної державної адміністрації Дніпропетровщини Олександр Вілкул, знаходячись на державній службі, не забуває про партійні, а іноді й корпоративні інтереси. Будучи головою обласної організації Партії регіонів, він дбає про партійних спонсорів і вкрай негативно ставиться до спроб партійної демократії. Черговим об'єктом його уваги стала не по-регіональськи активна депутат обласної ради Вікторія Шилова.
Пані Вікторія, яка активно опікується справами у своєму окрузі (місто Новомосковськ та Новомосковський район) нещодавно «дуже насолила» Віктору Пінчуку, викривши багатомільйонні борги одного з його підприємств - Новомосковського трубного заводу - перед державою. Виявляється, підприємство, що входить у групу «Інтерпайп», заборгувало «Нафтогаз України» більше півмільярда гривень за спожитий газ! Цей факт підтвердив суд, до якого в інтересах держави й звернулася депутат обласної ради.

Реакція регіоналів не змусила довго чекати: власний 11 телеканал Пінчука, а за ним і кілька місцевих ЗМІ, контрольованих з облдержадміністрації, зарясніли повідомленнями про «недобросовісну» Шилову, яка у чому тільки не винна: і «актуальну та невідкладну» медичну реформу вона гальмує, і грубо втручається у справи Новомосковської міської ради, а що найстрашніше - має намір балотуватися в народні депутати! А там де автори не могли «натягти» якогось негативу з сучасності, в діло пішли згадки про діла минулі, серед яких головне звинувачення проти Вікторії Віталіївни - вона, бач підтримувала Ющенка в 2004.

Похід у народні депутати у Новомосковську вважається нечуваною зухвалістю, адже вже кілька скликань депутатом від округу, лояльним до будь-якої влади є... Микола Солошенко, голова правління того таки «Інтерпайп НТЗ», що дозволяє собі роками не платити за спожитий газ. Останній уже погодив з Олександром Вілкулом свою кандидатуру в якості кандидата до Верховної Ради на виборах 2012 року від Партії регіонів і не бажає бачити конкурентів.

Що ж до моральності та принциповості народного депутата, який у справах міських - ні вухо, ні рило, то ілюстративним є приклад його розборок з новомосковськими правоохоронцями в ситуації, коли його син, нині депутат обласної ради Кирило Солошенко убив мешканця Новомосковська, але й досі не поніс жодного покарання.
http://dniprograd.org/ua/news/politics/11956

Категория: Новини Днiпропетрiвська | Просмотров: 598 | Добавил: Dnepr | Рейтинг: 5.0/1 |

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz