ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Березень » 02
Дорогие автомобильные услуги чиновникам предоставит коммунальное предприятие «Спецавтобаза».


Днепропетровский облсовет 21 февраля по результатам тендера заключил соглашение с Днепропетровским областным коммунальным предприятием «Спецавтобаза» на услуги автотранспортного обслуживания исполнительного аппарата облсовета в 2012 году на общую сумму 2,63 млн грн. Об этом сообщают «Наші гроші» со ссылкой на «Вестник государственных закупок».

Предусмотрено использование одного автомобиля VIP-класса с ориентировочным пробегом 24400 км за 900 часов, одного внедорожника Toyota Land Cruiser 200 (3500 часов, 80 тыс. км), 14 легковых автомобилей, автобуса повышенной комфортабельности типа ЛАЗ 5208DT и ч ... Читати далі » ...Read more

Дівчатам на період проведення в Донецьку матчів Євро-2012 пропонують заробіток від 300 до 500 гривень на день за супровід іноземних гостей.

Подібні пропозиції містяться в розклеєних по Донецьку оголошеннях, повідомляє “Остров”.

Робота пропонується “тільки дівчатам від 18 до 27 років”.

В обов’язки входить “зустріч гостей в Донецькому аеропорту, супровід від готелю на стадіон, робота хостесс на стадіоні”. За це обіцяють заплатити від 300 до 500 гривень на день.

Контактного телефону в оголошенні нема. Шукачі мають надіслати на електронну адресу резюме, в якому слід вказати ПІБ, телефон, вік, зріст, рівень англійської мови. До листа потрібно докласти три фотографії.У свою ч ... Читати далі » ...Read more


Как сообщает “Таймер”, данное транспортное средство уже окрестили “имперобусом” по аналогии со “сталинобусами” – автобусами и маршрутками, украшенными изображениями Сталина, которые появляются ко Дню Победы на улицах российских, а в последнее время и украинских городов.http://www.spilnasprava.com ...Read more

Посол Дании в Украине Микаэль Борг-Хансен исключает введение Европейским Союзом санкций в отношении украинских чиновников. Об этом он сказал в интервью интернет-изданию “Украинская правда”.

“Этого не будет”, – сказал он отвечая на вопрос, возможен ли арест счетов или блокирование виз украинских чиновников Евросоюзом.

Посол отметил, что ЕС вводит подобные санкции в исключительных случаях.

“Независимость правосудия в таком печальном состоянии, что надо что-то делать. Но санкции не очень влияют на эти вопросы. Мы применяем санкции, когда правительство, как в Сирии, убивает тысячи людей. Конечно, в Украине не идет об этом речь”, – сказал он.

Дипломат также отметил, что шенгенские визы введены не для наказания отдельных людей, а для защиты миграционной безопасности.

Кроме того, он отметил, что ЕС не заинтересован в международной изоляции представителей украинских властей.http://www.spilnasprava.com ...Read more

У Дніпропетровську забороняють святкувати день народження Кобзаря.
Дніпропетровськ 2 березня. Працівники відділу внутрішньої політики Дніпропетровського міськвиконкому відмовилися прийняти в заступника Голови Дніпропетровської організації Української Народної партії заявку на проведення урочистостей, присвячених дню народження Т.Г. Шевченка 9 березня, хоча такі заходи проводяться щороку.
Представники влади пояснили цю заборону тим, що після ходи, присвяченій Дню Пам’яти Героїв Крут кілька молодих хлопців запалили файери, чим, начебто, порушили домовленість, хоча домовленість передбачала, що файерів не буде ПІД ЧАС ХОДИ, у зв’язку з ожеледицією, та, відповідно, можливістю травм. Другою причиною названа участь членів УНП в пікетуванні Дніпропетровської міськради 15 та 29 лютого з вимогою перейменувати вулиці, які носять імена засуджених судом злочинців.
Коментуючи ситуацію, Голова ДОО УНП А. Сокоринський підкреслив, що окупаційна влада Партії Регіонів та їх сателитів ... Читати далі » ...Read more

На майбутніх парламентських виборах Партія регіонів набере як мінімум 25%.
Таку думку висловив депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов, якого цитує прес-служба партії.
Зокрема, коментуючи заяву заступника лідера партії "Батьківщина" Олександра Турчинова про те, що опозиційні сили візьмуть 100 мандатів по мажоритарці і 170 - за списками, парламентарій заявив: "Турчинов враховує якийсь ідеальний варіант, який не можна буде виконати".
"У кожному окрузі не буде по одному представнику влади і опозиції. Буде багато кандидатів, які будуть говорити про свої самостійні позиції і погляди. Відомі бізнесмени та громадські діячі підуть в округи, де вони відомі. Тому змагання буде дуже серйозним", - зазначив "регіонал".
"По мажоритарці пройдуть більш-менш відомі люди, а не ті, про які говорить Турчинов. Бо тут виборець підходить до вибору більш прагматично, з огляду на реальні можливості того чи іншого кандидата", - пояснив Зубанов.
... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz