ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Березень » 04
Сьогодні, коли опозиція не має реального доступу до головних телемайданчиків України, а усі центральні ЗМІ належать "газовим" олігархам і підконтрольні дачно-межигірському диктатору...

Ми запустили власний, незалежний телепроект "СПІЛЬНА ПРАВДА", в якому даємо вичерпний і правдивий аналіз головних подій сьогодення в Україні. Ми робимо все, щоб наша телепередача була змістовною та базувалася на чітких аргументах щодо нинішніх українських реалій від запрошених нами експертів та політиків.

Отже зустрічайте - передача "Спільна ПРАВДА" з Олександром ДАНИЛЮКОМ, виходить на 76 місцевих телеканалах України. Для тих хто немає можливості перегляду передачі в ефірі, ми після виходу на телеекранах, завантажу ... Читати далі » ...Read more

Міськрада не хоче дозволяти вшанування Кобзаря


Працівники управління внутрішньої політики виконкому Дніпропетровської міської ради відмовилися приймати заявку від УНП про проведення урочистостей до дня народження Тараса Шевченка. Про це 2 березня повідомили в прес-службі обласної УНП.
«Представники влади пояснили цю заборону тим, що після ходи, присвяченій Дню Пам'яти Героїв Крут кілька молодих хлопців запалили файери, чим, начебто, порушили домовленість, хоча домовленість передбачала, що файерів не буде під час ходи, у зв'язку з ожеледицією, та, відповідно, можливістю травм. Другою причиною названа участь членів УНП в пікетуванні Дніпропетровської міськради 15 та 29 лютого з вимогою перейменувати вулиці, які носять імена засуджених судом злочинців», - йдеться у повідомленні.

УНП розцінює таку позицію чиновникі ... Читати далі » ...Read more


Одним з пріоритетів, які визначив в своїй передвиборчій програмі Віктор Янукович, було залучення до України прямих іноземних інвестицій.

На відміну від інших своїх обіцянок, від цієї він після виборів не відмовився. Більш того, навіть створив для її реалізації окрему урядову структуру з гучною назвою – Державне агенство з інвестицій та національних проектів, яке очолив сумновідомий депутат Владислав Каськів.

За більше, ніж рік свого існування Агенство освоїло декілька мільярдів гривень, проте єдиним реальним результатом його діяльності стала низка корупційних скандалів і жодної реальної інвестиції.

Не допомогли ні сотні мільйонів гривень, нібито витрачених на просування інвестиційної привабливості України за кордоном, ні особисті прохання Януковича до інвесторів “умикнути” Україну, ні навіть його спроби за ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz