ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Березень » 08
9 березня 2012 р. виповнюється 198 років від Дня Народження ТАРАСА ШЕВЧЕНКА. Громадянський рух «Спільна Справа» закликає своїх активістів та всіх патріотів приєднатись до вшанування пам’яті Поета, що розпочнеться у Дніпропетровську о 10.00 біля пам'ятника молодому Шевченку.

Закликаємо громадян по всій Україні також провести патріотичні зібрання і відкрито висловити своє ставлення до подій, що розгортаються сьогодні в державі.

У цей день за будь-якої влади українці приходили до пам’ятників Кобзареві, щоб продемонструвати свою нацональну єдність, нескореність та свідомість.

Нинішня влада своїми діями, скерованими на ліквідацію української державності, змушує нас невідкладно мобілізуват ... Читати далі » ...Read more

На реалізацію більшості соціальних ініціатив президента Віктора Януковича в поточному році буде потрібно близько 16 мільярдів гривень.

Про це заявив віце-прем’єр Сергій Тігіпко журналістам у середу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Що стосується надходжень і видаткової частини, то ми повністю обрахували ці ініціативи. Якщо не рахувати стимули з іпотечного будівництва, то разом з виплатами за вкладами (Ощадбанку СРСР), це близько 16 мільярдів гривень цього року”, – сказав він.

“Ці речі повністю обраховані Міністерством фінансів. Міністерство фінансів має на це кошти”, – додав Тігіпко.

На його думку, необхідне фінансування можна забезпечити, зокрема, введенням податку на розкіш, а також є можливість для збільшення надходжень до держбюджету від митниці.http://www.spilnasprava.com/wp/?p=8536 ...Read more

Кабінет міністрів остаточно отримав право оплачувати акції НАК “Нафтогаз України” державними облігаціями.

Відповідні поправки до закону “Про акціонерні товариства” внесла Верховна рада 258 голосами, повідомляє агентство “Інтерфакс-Україна”.

“Держава Україна в особі Кабінету міністрів зможе наповнювати статутний капітал одного єдиного акціонерного товариства, яке називається “Нафтогаз Україна”, облігаціями внутрішньої або зовнішньої державної позики”, – пояснив депутат Юрій Воропаєв, який представляв закон.

“Але вона зможе це зробити тільки в тому випадку, якщо ми для цього приймемо конкретний закон, в якому їй скажемо, яка кількість цих облігацій може бути направлена в цей конкретно статутний капітал. І це можна буде зробити тільки для цього конкретного акціонерного суспільства”, – додав він.

Спочатку законопроект передбачав можливість оплати акцій “Нафтогазу” тільки облігаціями внутрішньої держпозики (ОВДП), однак, як пояснив Воропає ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz