ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Новини Днiпропетрiвська
Забери в бабусі паспорт

Головна » 2012 » Березень » 31 » Забери в бабусі паспорт
11:35


Вже скоро парламентські вибори, а значить – час нової брехні, нових зрад та голосувань за 50 грн., кілограма цукру та солодких-солодких обіцянок.
Я пам'ятаю перед президентськими виборами почув слова: «Янукович повинен поставити пам'ятник Ющенкові, за те, що він зробив все можливе, щоб полегшити прохід Януковича до влади». Так, я от думаю, що повинна поставити опозиція для правлячої влади? Ця влада повністю сама себе ДИСКРЕДИТУВАЛА, її дії можна сміливо називати антинародними. Але в них ще вистачає совісті говорити такі речі: «Нам дуже хотілося б, щоб нас підтримали, хоча б тому, що ми за нутром свої. І якщо нас буде менше у Верховній Раді і перекіс піде в інший бік, то нам буде погано всім», — сказав голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр ЄФРЕМОВ в інтерв'ю 27 березня. Коли йде мова про совість Януковича чи всіх його ПРських друзів, одразу в голову приходить жарт: «Моя совість чиста, бо я нею ніколи не користуюся».
Вибачте, що трішки відійшов від теми. Так от, я думав, що ПР вже ніхто й зроду не підтримає, але був вражений наповал, коли одного разу поспілкувався з бабцею свого знайомого. Я ДУМАВ ЩО ЖОДЕН ІДІОТ НЕ КУПИТЬСЯ НА ЦІ СЛОВА, що «ми за нутром свої», і помилився. Цю жінку я знаю досить добре, вона цілком нормальна людина, привітна, ввічлива, пропрацювала на фермі більше 20 років, в 38 років помер її чоловік і вона залишилася з 4 дітьми, старшій доньці було п'ятнадцять, найменшому синові – сім. І вона всіх поставила на ноги, ніхто з них не алкоголік, не наркоман, у всіх є сім'ї, а сама вона так і прожила без чоловіка та будь-якої допомоги. Одним словом, поважають цю жінку в селі. Наче б то й не дурна, але коли пішла розмова за політику...тут парадокс. Вона говорила, що її син не працює й не може знайти роботу, а я їй сказав, що це ж ПРське «покращення життя вже сьогодні» я й на своїй власній шкурі відчуваю. Щось розповідала про воду, якою вона майже не користується (має свій колодязь), але змушена платити те, що їй нараховують. Та сама ситуація й з газом. Наче б то людина незадоволена владою, але ні – вона повністю підтримую ФьодириЧя.
Говорить, що ми ще гарно живемо, якщо не подобається, то потрібно поїхати в Африку – там людям навіть немає що їсти, а ми тут «скіглім». Вона пропрацювала все життя без відпусток, а в пенсійному фонді щось намудрували – і в неї мінімальна пенсія. Така, як в тих, хто й дня не працював, але вона каже, що потрібно радуватися – хоч це отримує. Сказала, щоб я дякував цій владі, що сиджу вдома, а не воюю, як в інших країнах. Коли сказала, що російська мова краща за українську, то я для себе остаточно зрозумів, що це мабуть наслідки САВЄЦКАЙ ЗАКАЛКІ. Коли цю саму історію розповів знайомим, то вони сказали, що це не поодинокий випадок. Що багато стареньких підтримують рецидивіста. Й мені цікаво – чому так? Це що – вже маразм діє, чи ще що??? Чим вони керуються коли обирають цього злодія??? Невже це зомбування???
Раніше я трішки розповсюджував свободівські газети. Так от, знаючи її ставлення до «бандер», приніс їй газету «Свобода», а коли вона запитала, що це, то я сказав що газету Партії регіонів. Жінка зраділа, але як же вона була здивована коли на першій сторінці побачила Тягнибока, а під ним напис «СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!». Газета одразу відправилася в плиту. Після спілкування з такою бабусею хочеться закликати молодь: «Забери паспорт в бабусі, врятуй Україну, бабуся помре, а тобі залишаться руїни!».
Коли провів опитування серед однолітків – за кого вони будуть голосувати, то відповідь стандартна: «Та мені пофіг». На таких і розраховують регіонали, вони купляють тих, кому «не пофіг». Викладачів у вузах чи керівників на роботі. Кому було «пофіг» тепер знову ж «пофіг», але голосують за ПР. З ув’язненими простіше, вони взагалі не голосують, за них це роблять інші. Є категорія людей, котрій вважають що Янукович допоможе прода... об'єднати УКРАЇНУ та РАШУ, бо Росія це ж старший брат, не знаю, як вам,а мені цей брат по відношенню до нас нагадує Каїна. Залишилися ті, хто просто продадуть за якусь «двадцятку» свій голос. Після цього всього, розумієш, що значна частина нашого населення – люди котрі живуть для того, щоб поїсти. Я НЕ ХОЧУ ЖИТИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЇСТИ, Я ХОЧУ ЇСТИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЖИТИ!
Шановні УКРАЇНЦІ, ЗАРАДИ БОГА, ЗРОБІТЬ ЦЬОГО РАЗУ ВІРНИЙ ВИБІР, Я РОЗУМІЮ, ЩО ЦЕ НЕ ПРОСТО, АДЖЕ ДУЖЕ ВЕЛИКА СПОКУСА, ПЕРЕД «халявною» двадцяткою чи перед кілограмом цукру з хлібинкою, але ж пам'ятайте, що ці ґвалтівники дають «руб за два», а то й за три. Якщо дали кілограм цукру, то потім заберуть 100 кілограм, якщо дали 50 грн., то відберуть зарплату. Якщо поставили «п'ятірку» в заліковій то завтра той диплом тобі вже буде не потрібен. Оцініть, НЕ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ТОГО ХТО «КРАСІВИЙ», зараз при владі саме такий, результат бачите самі, НЕ ГОЛОСУЙТЕ ЗА «СВОГО». Донецьк вже проголосував, а зараз кається. Тому вибір за вами...
Артур Литвиненко
http://lelekanews.blogspot.com/

Категория: Новини Днiпропетрiвська | Просмотров: 550 | Добавил: Dnepr | Рейтинг: 5.0/1 |

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz