ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Липень » 12
На Днепропетровщине за 2,5 года введено в эксплуатацию 500 новых спортивных объектов.
Практически на всех спортивных и детских площадках установлены стеллы с подробной информацией о заботливых чиновниках (кандидатов в народные депутаты) и об их партийной принадлежности.
Особенно перед выборами такая информация более,чем актуальная.


... Читати далі » ...Read more

Партія Наталії Королевської “Україна-вперед!” фальшує результати громадського відбору кандидатів в народні депутати від партії “Народний список”.



Власне джерело громадянського руху “Спільна Справа” в виборчому штабі Наталії Королевської передало в розпорядження руху перелік осіб, які увійдуть до прохідної(умовно) частини списку, незалежно від того, кого насправді підтримуватимуть громадяни. В списку зовсім немає нових людей, більшість з них давно і добре відомі, принаймні в своїх регіонах.
Такий підхід до публічного конкурсу є не лише неетичним, але й носить яскраво виражену протиправну природу. Якщо інформація підтвердиться, іншим учасникам проекту варто звертатись до суду та правоохоронних органів.

В переданому в розпорядження “Спільної Справи” списку фігурують наступні особи:

Ігор За ... Читати далі » ...Read more

Александр Данилюк, профессиональный юрист, известен в Украине как человек, имеющий отношение к организации резонансных протестных акций. Движение “Спільна справа”, лидером которого он является, сегодня проводит работу по выявлению фактов подкупа изирателей на выборах.
Как воспринимают происходящие в стране процессы представители наиболее безкомпромисной части общества, об их взглядах на на власть и оппозицию, на политтехнологов и на то, что должно произойти для изменения ментальности украинцев, пойдет речь в предлагаемом вашему вниманию интервью.


Наша встреча с Александром Данилюком проходила в месте, с которого открывается прекрасный вид на Подол, густо усеянный высотными новостройками, явно подпортившими облик одного из самых старых районов Киева. “Ничего, когда мы придем к власти, мы их снесем”, – начал он раз ... Читати далі » ...Read more

9 и 10 июля в рамках реализации социальных инициатив Президента Украины Виктора Януковича в Днепропетровске депутаты и активисты Партии регионов провели вручение телевизионных тюнеров представителям льготных категорий населения.
Передачу бесплатных тюнеров вместе с представителями почтовых отделений Днепропетровска провели депутаты от Партии регионов .



... Читати далі » ...Read more



Нагоду нагадати про себе та свою політичну силу буквально напередодні виборів, та ще й за бюджетний кошт, не міг проґавити голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул. І, звичайно, не проґавив, скориставшись безпрограшним способом впливу на дорослих - через дітей, та ще й підкріпивши ефект «ідеєю патріотизму». Та й те: продуктові набори вже "приїлись", "креатив з рукавичками" у стилі Солошенка, або з "валідолом від Ступака" - загрубий, тож потрібно шукати інші методи.

Про плани Олександра Вілкула з радістю сповістила його прес-служба, яка розповсюдила інформацію про 270 тисяч спеціально надрукованих щоденників «Дніпропетровщина - моя рідна земля». Отримають їх на початку навчального року усі учні починаючи з 2 і закінчуючи 11 класом.

Замаскований під енциклопедію агітаційний щоденник, обіцяють розробники ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz