ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Липень » 07
Шановні співвітчизники-українці!
Становлення України як держави – це шлях запеклої боротьби, сповнений втрат і, безумовно, перемог. Як свідчить історія, головним і вирішальним чинником перемог і здобутків у визвольних змаганнях завжди виступав фактор єдності, насамперед – військової. Безперечним прикладом можемо вважати об’єднання армій ЗУНР і УНР яке відбулося 16 липня 1919 року.
Це одна з тих дат, якими українці мають повне право пишатись. Проте, ні вона сама, ні її учасники ще не пошановані в Україні належним чином.
Усвідомлюючи свій обов’язок перед загиблими у боротьбі за свободу України. Визнаючи нашу відповідальність за розбудову української держави перед наступними поколіннями українців, закликаємо започаткувати громадське вшанування видатної події 16 липня 1919 року та її героїчних учасників.
Ініціативна група громадян міста Дніпропетровська звертається до патріотичних громадських організацій і партій, які ... Читати далі » ...Read more

Из «обезглавленного» Ленинского райОНО заявляют о беспрецедентном давлении будущего кандидата-мажоритарщика от ПР.


В Ленинском райотделе образования г. Днепропетровска забили тревогу: депутат горсовета от Партии регионов и потенциальный кандидат на выборах-2012 Евгений Морозенко вербует педагогов в свою группу поддержки на предстоящих выборах. Причем в методах депутат не очень разборчив.

«Сложилась такая ситуация, что все (причастные к отделу образования Ленинского района – ред.), кто являются беспартийными или членами других партий, в обязательном порядке должны вступить в Партию регионов, – это однозначно. Морозенко, на сегодняшний день, как бульдозеро ... Читати далі » ...Read more



Комунальні дитячі навчальні заклади міста Вільногірськ отримали від народного депутата України Сергія Глазунова побутову техніку: КДНЗ №№ 2, 6, 8 – холодильники, № 4 – 2 кондиціонера. Приємну місію вручення здійснили міський голова м. Вільногірськ Віталій Федоренко та помічник народного депутата Людмила Дроздіна.

ч.13 стаття 74 З А К О НУ У К Р А Ї Н И
«Про вибори народних депутатів України»:
Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz