ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Інформація

Головна » Інформація
Лидеру Всеукраинской общественной организации ветеранов войны в Афганистане «Никто кроме нас» Александру Ковалеву, который организовал сентябрьские выступления афганцев возле парламента, а недавно во время возложения Президентом Украины Виктором Януковичем цветов, члены НКН повернулись к нему спиной, сотрудники правоохранительных структур предложили уехать из страны. Об этом сообщил сам Ковалев
«Через день после возложения цветов и нашего поступка НКН в компанию, соучредителем которой я был до недавнего времени, пришла налоговая. Там провели пять обысков. Меня предупредили, что с самого верха дана команда закрыть все хозяйствующие структуры, если ее учредители связаны с НКН и могут поддерживать НКН», - сообщил он.
По словам Ковалева, еще двух предпринимателей, в том числе и из Донецкой области, которые сочувствуют организации, вызвали в МВД и «жестко профилактировали, угрожали фактически».
«Кроме того, мне сказали, что МВД дана команда искать любую компрометирующую ... Читати далі » ...Read more

В рейтинге Международной организации труда Украина по уровню производительности находится на 88-м месте из 121 возможных. Более отсталыми оказались лишь 19 африканских стран и несколько не очень развитых азиатских стран.

Причиной всех этих негативных тенденций, по мнению экспертов, является устаревшее оборудование на предприятиях, нежелание компаний-монополистов инвестировать средства в модернизацию и отсутствие здоровой конкуренции, пишет Корреспондент.

"У монополистов нет причин вкладываться в новые технологии, поскольку и сама работа может быть выполнена большим количеством работников с низкой зарплатой", - пояснил президент Центра рыночных реформ Владимир Лановой.

Одной из самых отсталых отраслей промышленности страны является металлургия. Именно эта отрасль является подконтрольной нескольким мультимиллионерам и приносит в экономику наибольшую валютную выручку.

Одновременно с этим, технологическое оснащение сектора едва ли не само ... Читати далі » ...Read more


Спокійній приватизації в енергетиці прийшов кінець. Спершу здавалося, що 2012 року триватиме легкий продаж активів обленерго, який почався у 2011 році.

Упевненість багатьох у тому, що ринок поділений, і п’ять головних груп – Рінат Ахметов – “Дтек”, Ігор Коломойський, Григорій та Ігор Суркіси – “Укренергоконсалитинг”, російські бізнесмени Костянтин Григоришин і Олександр Бабаков – VSE – лише доріжуть смачний енергетичний пиріг, виявилася міфом.

Першим цей міф зруйнували Коломойський та Суркіси. Те, як агресивно вони почали ламати схеми залаштункових домовленостей, засвідчило, що психологія ведення бізнесу за останні двадцять років абсолютно не змінилася – всі чекають “кидка”.
Що було

Останній продаж 50% акцій “Вінницяобленерго” Григоришину не був особливим.

Ці торги лише продовжили серію ... Читати далі » ...Read more

«Я вивчаю політику і військове мистецтво
щоб мої діти змогли вивчати математику і філософію»
Джон Адамс.

Нещодавно дивився відеозвіт зі зборів Комітету Опору Диктатурі (КОД) у Дніпропетровську, враження дуже неприємні. Як виразився молодий чоловік, що був на цьому відео засідання КОД, (на жаль, не знаю, як його звати), за Партію Регіонів віддадуть голоси приблизно 15% виборців, а за кандидатів від КОД і того не буде. Що 70% протестного електорату взагалі не голосуватиме за кандидатів від КОД. Він там ще щось казав, але відповіді, чому це так, я не почув. А питання ж зовсім просте: «Чому народ не голосуватиме за опозицію?»
Але я, як свідомий громадянин своєї країни, знаю відповідь, чому це так. Все дуже просто, КОД нічого не пропонує своїм виборцям. Чого вартий новий парламент, якщо нові обранці від опозиції – потенційні тушки? Ми, народ, не можемо їх притягти до відповідальності та відкликати у випадках тушкування. Ми, НАРОД, взагалі не маємо ніяких ва ... Читати далі » ...Read more

Церемонія покладання вінків Президентом Віктором Януковичем до пам´ятника воїнам-інтернаціоналістам закінчилася скандалом
Як зазначається, захід проходив вранці в Києві біля пам´ятника воїнам-інтернаціоналістам у районі Києво-Печерської Лаври.
При появі Януковича «афганці» з організації «Ніхто крім нас» демонстративно повернулися до нього спиною.
Невдоволення ветеранів війни в Афганістані було викликано в тому числі і тим, що охорона Януковича перегородила за допомогою металевої огорожі шлях до монумента.
В результаті «афганці», які почали збиратися ще о 8:00, були змушені близько півтори години стояти на морозі, чекаючи появи Президента, який затримувався.
Коли ж з´явився Янукович, «афга ... Читати далі » ...Read more

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz