ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Інформація

Головна » Інформація
Олександр Данилюк

Активісти закликають дати відсіч тотальному контролю та криміналізації.

Громадянський рух Спільна Справа закликає громадян бойкотувати Закон України "Про захист персональних даних", який, на думку активістів, не має нічого спільного з світовю практикою такого захисту, окрім назви.

Вимоги закону щодо реєстрації в органах державної влади всієї систематизованої інформації, яка знаходиться в користуванні підприємствами, - є продовженням політики тотального контролю, яку проводить режим Януковича.

Прикриваючись турботою про захист особистої інформації громадян, режим намагається зробити правопорушником кожного підприємця в країні.

Оскільки в законі не визначено чітко, яка інформація має реєструватись, за будь-яку не зареєстровану папку договорів з контрагентами підприємця з 1 січня 2012 року зможуть покарати штрафами від 1700 грн. до 17000 грн., або арештом і позбавлення волі строком від 3 до 5 років.
< ... Читати далі » ...Read more

Ганебні події, які відбуваються цими днями і цими годинами в Лук’янівському СІЗО навколо Юлії Тимошенко, дозволяють чи радше – примушують змінити і риторику, і дії всім тим, кому дорога ця країна і близькі по духу демократія та демократичні свободи.

Повторний арешт у в’язниці. 12-ти годинне засідання суду в камері СІЗО біля прикутої до ліжка людини... Що далі? Кляп, кандали, прикувати до стіни? Диба?

Настав час заховати в довгу шухляду всі дотепи, всі афоризми та гіперболи стосовно дій чинної влади. Настав час припинити вправлятися в дотепності в соціальних мережах.

Настав час змінити словник політичного мовлення в Україні.

Отже час...

Час припинити в Україні будь-які розмови про євроінтеграцію, про угоду та асоціацію з ЄС, бо бандитів не беруть до Європи.

Час сказати, що в Україні немає класичних політичних репресій, є лише знущання над людьми і прямий замах на їх вбивство.

Час бачити, що сучасн ... Читати далі » ...Read more

Сегодня, 6 декабря, президент Украины Виктор Янукович открыл на Енакиевском металлургическом заводе (ЕМЗ) доменную печь №3.
Об этом сообщает пресс-служба главы государства.

Говоря о доменной печи, Янукович отметил, что «это современное сооружение будет не только производить качественный чугун, но и сократит вредные выбросы в атмосферу — около 40% по сравнению с другими доменными печами».

Президент также выразил благодарность Ринату Ахметову за то, что тот вложил «достаточное количество денег» на развитие металлургии и развитие экологии в Енакиево.

«Инвесторы не пожалели денег… И я очень благодарен Ринату Ахметову за это», — сказал Президент.

Он подчеркнул, что важно, развивая металлургию, поддерживать экологию, а это означает — увеличивать конкурентоспособность предприятия, а значит, и страны.

«Шаг за шагом мы будем увеличивать объем производства металлургической продукции и снижать его стоимость, в то же время уве ... Читати далі » ...Read more

WSJ: Вибори до Думи — найзначніше розчарування для Путін за 11 років
"Единая Россия" Володимира Путіна зазнала серйозної невдачі на парламентських виборах у неділю за кілька місяців до президентських виборів, на яких лідер партії має намір знову балотуватися, пише The Wall Street Journal. На думку видання, результати голосування стали найбільшим виборчим розчаруванням для Путіна відтоді, як він прийшов до влади 11 років тому. Вони також демонструють, наскільки крихка система управління, побудувана за нинішнього прем'єра під знаком «суверенної демократії».
Російським виборцям, схоже, все більше не подобається домінування Кремля у політиці, сповільнення економічного зростання і зростання нерівності, вважає видання, коментуючи підсумки виборів. На його думку, останнім часом невдоволення людей стало позначатися і на рейтингах Путіна, який в останні два тижні уникав появ на публіці, після того як його було обсвистано на змаганнях з бойових мистецтв у Москві.

Незва ... Читати далі » ...Read more

« 1 2 ... 5 6 7

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz