ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Інформація

Головна » Інформація
В Северодонецке Луганской области неизвестные облили краской билборд с изображением президента Виктора Януковича.
Об этом рассказал депутат Северодонецкого городского совета Сергей Самарский, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на УНИАН. Он сообщил, что обнаружил испорченный билборд 17 января в районе автовокзала. "Вчера я этим районом проезжал, все было в порядке. Вероятно, это произошло сегодня", - сказал Самарский.
http://censor.net.ua/ ...Read more

В Харькове сорвали голову чучелу президента Украины Виктора Януковича, которое было установлено под стенами Качановской колонии № 54, где находитя экс-премьер Юлия Тимошенко.

Чучело Януковича привезли из Киева в Харьков сторонники Тимошенко. При этом на чучеле висела табличка с надписью: "Залезла на голову нам власть, хватит, гнида, сосать нас - слезай!".

Кроме того, митингующие установили чучело сатирического персонажа "кровосись" с надписью "Преступную власть кровосисей – вон!".

Как рассказывают очевидцы, к митингующим под.ехали неизвестные на автомобиле Toyota Land Cruiser, один из пассажиров сорвал с чучела Януковича голову, бросил ее в машину, после чего автомобиль на большой скорости скрылся.
http://netnews.ua/ ...Read more

.Нашим достойникам варто трішки ретельніше дослідити життєвий шлях самого Гавела та інших учасників чехословацького антикомуністичного спротиву, а згодом порівняти їх з власними біографіями. Українські “інтелектуали” все частіше, що особливо зручно після його смерті, звертаються до фігури Вацлава Гавела, як до уособлення, так званого, “третього шляху”. Відкидаючи для себе можливість підтримки як влади, так і опозиції, вони марять тим днем, коли один з високих моральних авторитетів візьме на себе відповідальність за долю держави та нації. Така людина, на їхню думку, отримає негайну підтримку всього суспільства, а навколо неодмінно згуртуються найбільш здорові сили, середи яких, в першу чергу, пани та пані “інтелектуали” бачать себе.

На превеликий жаль, цього в Україні не станеться, і основною пер ... Читати далі » ...Read more

Мiлiцiя порушила кримiнальну справу за фактом пошкодження бiлборда з новорiчними вiтаннями президента Вiктора Януковича.

Про це йдеться в повiдомленнi сектора громадських зв'язкiв головного управлiння МВС у Львiвськiй областi, передає Інтерфакс-Україна.

За даними мiлiцiї, кримiнальну справу порушено за ознаками статті 296 Кримiнального кодексу (хулiганство).

Згiдно з повiдомленням, на мiсце подiї виїжджала слiдчо-оперативна група, було вилучено речовi докази.

Як повiдомлялося, 5 сiчня в інтернеті з'явилися повiдомлення та вiдеоматерiали про те, що невiдомi у Львовi закидали фарбою бiлборд iз новорiчними вiтаннями Януковича.

Пізніше білборд із вітаннями Януковича забруднили фарбою також на Рівненщині.
http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/8/6895339/ ...Read more

Поки влада вирішує, що робити з європейським вибором для України, свій персональний "європейський вибір" вітчизняні чиновники вже зробили.

Насправді, дипломатичні паспорти дозволяють їм відвідувати Європу без шенгенських віз. Родичі чиновників не просто відпочивають за кордоном чи лікуються там. Вони вже там просто... живуть.

"Українська правда" знайшла житло сина Миколи Азарова у одному з найпрестижніших районів Відня.

Протягом останніх років Австрія користується популярністю серед українських можновладців. Її облюбували для реєстрації свого бізнесу перший віце-прем'єр Андрій Клюєв та олігарх Дмитро Фірташ. Крім того, в Австрії ховає сліди своєї причетності до "Межигір'я" родина президента Януковича.

Але справжньою неочікуванністю стало виявлення у Відні слідів родини Азарова, який так любить закликати українців до економії та переходу на підніжний корм.

"Українська правда" випадково дізналась про австрійську прописку Ол ... Читати далі » ...Read more

« 1 2 ... 4 5 6 7 »

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz