ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Серпень » 15
У Дніпропетровську з людей деруть шалені гроші за місце на цвинтарі.

Найскромніший похорон у Дніпропетровську обходиться в сім тисяч гривень У Дніпропетровську люди змушені залишати родичів у моргах, щоб їх ховали державним коштом. Вони просто не можуть платити за рахунками, які виписує ритуальна служба.

За найскромнішими підрахунками, похорон у Дніпропетровську обходиться в сім тисяч гривень. І левову частку витрачають за місце на цвинтарі, йдеться у сюжеті ТСН. Для Катерини Галан фінансова проблема стала моральною.

Три Місяці тому в неї померла бабуся, а семи тисяч гривень, які запросили за поховання в ритуальній службі, дівчині взяти було ніде. Левова частина в рахунку за поховання - плата за місце на цвинтарі. З Валентина Герасименка взяли за це три тисячі. Коли ж чоловік попросив показати пр ... Читати далі » ...Read more

"Хто такі комуністи?"- незнаю ."Чого ти тут?"-гроші потрібні -розмова з молодими людьми на мітингу КПУ.

Студенти,яких запросили прийняти участь,виявились справжніми "партизанами", на камеру так і не зізнались,скільки ж платять за участь у заході,-"нас попросили не казати"-сказала одна студентка," але більше 50 гр."-додала друга ,наприкінці нашої розмови.

Були і такі мітингувальники ,які отримали ,в якості "заохочувального призу" ,морозиво по 15 коп.( як екскурс в Радянське минуле),та мінеральну водичку -бескоштовно .



15 серпня у Дніпродзержинську відбувся мітинг комуністів за участю Петра Симоненка.Комуністи створили чисельність свого електорату за рахунок підкупу.Кожний бажаючий отримати 50 гривень перед початком мітинга повинен був заре ... Читати далі » ...Read more


Молодіжний фестиваль «Extreme.Music.LIVE», який має відбутися 18-19 серпня у Черкасах набуває скандального відтінку. Дізнавшись, що концерт відбуватиметься за підтримки міської організації Партії регіонів, гурти один за одним починають відмовлятись виступати.


Одним із перших, хто відмовився брати участь у фестивалі, став черкаський гурт «Эффект бабочки».

«Нашій команді запропонували взяти участь у фесті, не зазначаючи, хто буде організатором. Однак коли ми дізнались, хто фінансуватиме концерт, одноголосно вирішили відмовилися від «легких грошей», адже совість важливіша, – розповів у гітарист гурту «Эффект бабочки» Костянтин Доброцький.

Також ві ... Читати далі » ...Read more


Неосвічені предки не знали про існування євреїв та росіян, тому винили в своїх невдачах надприродні сили. З того часу мало що змінилось.
Більшість наших співвітчизників продовжує нарікати на різні несприятливі чинники, які заважають їм реалізовуватись як разом, так і поодинці. Саме в цих непереборних обставинах, а не у власних вадах, вони вбачають причини того жалюгідного стану, в якому перебувають вони самі та наша держава.

Ризикуючи отримати загальносуспільний осуд, мушу зазначити, що в своїх проблемах ми винні самі. Можна по різному інтепретувати закон космічної справедливості. Однак зрештою він зводиться до простої сентенції - кожен отримує те, чого прагне.

... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz