ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Серпень » 13
Объединенная оппозиция «Батькивщина» объявила о начале мобилизации своих сторонников в социальных сетях



Об этом говорится в заявлении Объединенной оппозиции, текстом которого располагают «Комментарии».


По информации партии, для работы со сторонниками созданы страницы в социальных сетях Facebook (facebook.com /Batkivshchyna) и «В контакте» (http://vk.com/vobatkivshchyna).

Как пояснили в партии, страницы в социальных медиа иметь целью несколько задач: прорыв информационной блокады со
стороны центральных СМИ, консолидация всех поклонников на единой коммуникационной площадке и налаживание диалога, а также «ведение просветительск ... Читати далі » ...Read more


Як би голосно й гарно не розповідала влада про ремонти доріг, реконструкцію колекторів й відновлення занехаяного ЖКГ, у Дніпропетровську, як і сто років тому, кожен літній дощ перетворює сучасне місто на одну велику калюжу.



Історично низинна частина міста, прилегла до центрального вокзалу й центрального ринку з промовистою назвою «Озерка» щороку, якщо випадає великий дощ, перетворюється на справжнє озеро брудної каламуті з пилом і сміттям. Причина - фактична непрацездатність липневої каналізації й відсутність уваги до неї з боку міської ... Читати далі » ...Read more



До яких тільки хитрощів не вдаються майбутні кандидати в майбутні нардепи! Жага влади, а для деяких - необхідність не втратити свої вже існуючі годівниці, додає їм неабиякої винахідливості.

Так, нещодавно деякі новомосковці отримували «подарунки» від чинного (та сповненого прагнення за будь-яку ціну й далі так вдало існувати) нардепа Миколи Солошенка. Разом із стандартним «доброчинним» набором «... щасливці» отримували робочі рукавички. Багатьох це надихнуло на чорний гумор.

Та давній вислів «голь на выдумку хитра» мабуть діє і досі. Ну, не зацінила «темнота» турботи, значить треба її «брати» видовищами. Перед Днем металурга Партія Регіонів та Микола Солошенко «обсіяли» (вірніше - обклеїли) громадян Новомосковська іменними привітаннями.

Дуже багато людей здивувались, коли виявили на дверях своїх осел ... Читати далі » ...Read more


Цвет и запах воды вызывают опасения

Из кранов жителей Ленинского района течет вода со специфическим органическим запахом и коричневато-желтым цветом

Как сообщили «Днепропетровск. Комментарии» жители города, за последние несколько дней вода приобрела желтоватый оттенок, однако сегодня ее цветность вызывает серьезные опасения на предмет ее безопасности.

Вместе с тем в пресс-службе городского коммунального производственного объединения «Днепроводоканал» сообщили, что на выходе из Кайдакской насосно-фильтровальной станции, которая поставляет воду правобережной части Днепропетровска, вода соответствует нормативам, ... Читати далі » ...Read more



Київський апеляційний адміністративний суд відмовився брати до розгляду позов про скасування реєстрації виборчого списку Партії регіонів. Про це повідомив на брифінгу під стінами суду координатор громадянського руху “Спільна Справа” Олександр Данилюк, який виступив позивачем.

“В своїй відмові суд ставить під сумнів порушення моїх виборчих прав незаконною реєстрацією списку “регіоналів” в ЦВК, а відтак не бачить підстав навіть розглядати позов”, – пояснив Данилюк.

“Не дивлячись на те, що в законі чітко зазначено, що виборці голосують за виборчі списки, затверджені партійними з’їздами, а не написані десь на підвіконні Адміністрації Президента – суд це до уваги не взяв,” – додав лідер “Спільної Справи”.
Данилюк планує оскаржити відмову до Вищого адміністративного суду України, адже така позиція ЦВК та ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz