ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Травень » 30


Попри задекларовані Конституцією принципи народовладдя, за відсутності організованого громадянського суспільства, компартійно-кримінальними кланами здійснено узурпацію влади і створено олігархічну систему. При цьому ними фактично приватизовані і поставлені на службу всі владні інституції: Національний Банк, державна податкова служба, ЗМІ, СБУ, армія, міліція, прокуратура, суд, і навіть уповноважений ВР з прав людини.

Дії режиму в соціальній, гуманітарній та політичній сферах не залишають сумнівів, що ця влада - антинародна та антиукраїнська і веде Україну до катастрофи.

Ця влада настільки цинічна, що проти її утисків і обману безглуздо протестувати;

будь-яка под ... Читати далі » ...Read more

Под угрозой сноса оказался детский сад, расположенный рядом со строительными работами, и детская площадка.


В 2005 году во дворе домов-ОСМД «Комета» и «Орион», расположенных по адресу пр. Карла Маркса, 82 и Карла Маркса, 78, украинско-израильское предприятие «Ю.А.Р АРТ» начало незаконное строительство развлекательного комплекса, которое проводилось без процедуры общественных слушаний и согласия жильцов.

Об этом журналисту ИА «МОСТ-ДНЕПР» сообщил Председатель ОСМД «Комета» Сергей Куликов.

По словам Сергея Куликова, строительство было незаконным в связи с тем, что Днепропетровский городской совет отменил свое ранее принятое решение о выделении компании «Ю.А.Р АРТ» земельн ... Читати далі » ...Read more



В самом конце прошлой недели днепродзержинская городская организация Партии регионов определилась со своим кандидатом в народные депутаты Украины по 30-му избирательному округу.
Как стало известно «Кстати+», в конце прошлой недели состоялось заседание фракции ПР в городском совете, на котором рассматривался вопрос о выдвижении кандидата в народные депутаты по 30-му округу. Мэр Днепродзержинска Станислав Сафронов заявил, что принял решение не баллотироваться в Верховную Раду и оставаться работать на посту городского головы. «Я принял непростое и нелегкое для меня решение, три ночи перед этим не спал», - подчеркнул Сафронов. В итоге регионалы приняли решение выдвигать кандидатом в народные депутаты по 30-му мажоритарному округу первого заместителя городского головы Константина Гузенко. Напомним, что еще прошлым летом губернато ... Читати далі » ...Read more



Первая видеокамера наблюдения за движением на дороге установлена вчера на Новом мосту. В целом же по городу планируется установить около 70 подобных «наблюдателей». Об этом на пресс-конференции сообщил начальник ГАИ Днепропетровска, подполковник милиции Сергей Волчков.

По словам Сергея Волчкова, ГАИ Днепропетровска выступило с инициативой установить 50 видеокамер наблюдения на сложных участках главных магистралей города, таких как пр. Петровского, Набережная, Запорожское шоссе и т. д., а также около 20 камер на больших перекрестках повышенной аварийности. С их помощью сотрудники ГАИ планируют следить за движением, выявлять нарушителей, как среди автовладельцев, так и пешеходов. Кроме того, видеозапись будет служить хорошим подспорьем для установлении истины, если произойдет ДТП.



Источ ... Читати далі » ...Read more

На думку голови Дніпропетровської обласної організації Української Народної партії А. Сокоринського випадок у Дніпродзержинську, де регіональна більшість в міський раді не дозволила позбавити мандату депутатку від ПР, засуджену судом, свідчить про те, що підготовлений цією партією закон про зняття недоторканості з парламентарієв є наскрізь демагогічним. «В даному випадку – підкреслив народник – і знімати нічого не треба, немає недоторканості в місцевих депутатів. Але оскільки вона – член партії донецького регіону, то і з судимістю залишається депутатом. Те ж саме буде й у ВР, якщо регіонали протягнуть свій закон. Буде, як у диктатора Франко – друзям все, ворогам – закон. Цей закон потрібен для того, аби розправитися з опозицією».



[i]Прес-секретар ДОО УНП К. Когтянц[/i] ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz