ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Новини Днiпропетрiвська
Костянтин Когтянц про « експозицію пам'яти” українофоба Щербицького.

Головна » 2012 » Травень » 11 » Костянтин Когтянц про « експозицію пам'яти” українофоба Щербицького.
00:24


Костянтин Когтянц про « експозицію пам'яти” українофоба Щербицького.


“Дуже символично, що Голова донецької оккупаційної адміністрації О.Вілкул зразу після Дня Перемоги особисто поїде відкривати пам'ятник В.В. Щербицькому — діячу, який, фактично, ухилився від фронту, який ненавидив усе українське та покінчив з собою, бо не міг перенести проголошення незалежності України” - так член проводу Дніпропетровської організації Української Народної партії К.Когтянц, історик за фахом, прокоментував повідомлення Дніпропетровської облдержадміністрації, що п.О. Вілкул особисто відкриє в Верхнєдніпровську “комплексну експозицію, присвячену В.В. Щербицькому.
“ У повідомленні, яке розіслала пресова служба ОДА, є одна відверта фальсіфікація історії — продовжував народник. - Там стверджується, що Щербицький “воював на Закавказькому фронті” . Деякі армії цього фронту дійсно воювали, проте Щербицького там не було. Він усю війну прослужив комсоргом районної комендатури у Вірменії.”
З ТАКИХ ПОСАД — ПІДКРЕСЛИВ ПАРТІЄЦЬ — ПОРЯДНІ ЛЮДИ ВТІКАЛИ НА ФРОНТ, ТИМ БІЛЬШЕ, ЩО ЩЕРБИЦЬКОГО МОЖНА ВВАЖАТИ КАДРОВИМ ВІЙСЬКОВИМ — ВІН У 1941(!) РОЦІ ЗАКІНЧИВ АКАДЕМІЮ ХИМИЧНОГО ЗАХИСТУ. “ЦЕ МИ ЗНАЄМО, - ВІВ ДАЛІ К.КОГТЯНЦ - ЩО НІМЦІ ЛИШЕ КІЛЬКА РАЗІВ ЗАСТОСУВАЛИ ХИМИЧНУ ЗБРОЮ, У 1941 ЦЬОГО НІХТО ЗНАТИ НЕ МІГ.”
Історик нагадав, що в доктора історичних наук В. Литвина (який на додачу є ще й Головою Верховної Ради) існує спеціальна наукова праця, присвячена Щербицькому, в який стверджується, що перебування майбутнього партійного босса в тилу — не випадковість, а партійна політика— таких відданих комуністів, як Щербицький, берегти від фронту.
“ВОЮВАТИ МАЛИ ПРОСТІ ЛЮДИ, ТАКІ, ЯК МІЙ ДІД, НА ЯКОМУ ЖИВОГО МІСЦЯ НЕ ЗАЛИШИЛОСЯ, А КОМУНІСТИ В ТИЛУ ПОТРІБНІ. ОСЬ ВАМ ЦІНА СЛОВАМ БРЕХІОНАЛІВ, НАЧЕБТО ВОНИ ПИШАЮТЬСЯ ПЕРЕМОГОЮ. ДЛЯ НИХ ГЕРОЙ — ЦЕ ДІЯЧ, ЯКИЙ УСЮ ВІЙНУ В ТИЛУ ЯЗИКОМ ВОЮВАВ” - ПІДКРЕСЛИВ ПОЛІТИК.
На думку К.Когтянца, також символичне вихваляння лютого ненавистника української мови та культури, ката української інтелегенції, організатора Чорнобильської катастрофи... “Щербицький був також організатором найбільшої політичної провокації за всю історію України. У 1988 р, коли Українська Греко-католицька церква, фактично, вже діяла напівлегально, за його розпорядженням сотні греко-католицьких храмів були передані Московському патріархатові, що потягло за собою крівававі сутички, які призвели до загибелі більш як 150 чоловік.

“ОКУПАНТ ОКУПАНТОВІ — ДРУГ, ТОВАРИШ ТА БРАТ. НЕ РОЗУМІЮ ЛИШЕНЬ, ЧИМ ПР НЕ ДОГОДИЛИ КАГАНОВИЧ З ЕРІХОМ КОХОМ.ЯКА ДОРЕЧНА КАМПАНІЯ ЩЕРБИЦЬКОМУ” - ПІДСУМУВАВ НАРОДОВЕЦЬ.

Прес-служба ДОО УНП

Категория: Новини Днiпропетрiвська | Просмотров: 643 | Добавил: Dnepr | Рейтинг: 5.0/1 |

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz