ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Головна » 2012 » Жовтень » 20
Співробітниця терцентру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Красногвардійської районної у місті Дніпропетровську ради подала до Прокуратури Дніпропетровської області заяву про порушення Закону України «Про вибори народних депутатів України».

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Громадській приймальні кандидата в народні депутати України від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» по 25-му одномандатному округу Максима Курячого.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 17 жовтня працівників терцентру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Красногвардійської районної у місті Дніпропетровську ради зібрали разом та змусили написати розписки в тому, що вони особисто та члени їхніх родин або найближчі родичі проголосують на виборах до Верховної Ради України за Партію регіонів та її кандидата на мажоритарному окрузі.

Від соціальних працівників вимагали, щоб вони надали адреси та контактні телефо ... Читати далі » ...Read more

У Дніпропетровську та тимчасовими посвідченнями людей без певного місця проживання голосуватимуть люди та навіть цілі родини з різних міст області, котрі мають певні адреси, квартири та стаціонарні телефони.
Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив уповноважений Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» по 25-му одномандатному округу та окружній виборчій комісії Анатолій Макаревич.

За інформацією Анатолія Макаревича, представники Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» провели перевірку списків виборців, котрі мають голосувати на виборчій дільниці № 121326, серед яких — близько 700 городян без певного місця проживання, приписаних до дніпропетровського притулку для бомжів, що на вулиці Свердлова, 56.

Як виявила вибіркова перевірка 150 прізвищ зі списку, понад 100 з них — зовсім не «бомжі», а люди, котрі мають житло, прописку та номери стаціонарних телефонів не тільки в Дніпропетровську, а й у Кривому Розі, Дніпродзержинську, Васильківці, Олександр ... Читати далі » ...Read more



Якщо виходити з теорії революційних процесів, то в Україні безперечно наявна революційна ситуація.
Це виражається у надзвичайно високому рівні недовіри до чинного уряду, відсутності правової легітимності всіх без виключення центральних органів влади. Вони її втратили після скасування конституції 2004 року, а уряд був сформований коаліцією, яка не мала права це робити. Більшість рішень, що приймаються органами державної влади, не знаходять підтримки з боку українського суспільства.

Основним чинником виступає фактична відмова від демократичного способу зміни влади. Ми вже сьогодні можемо стверджувати, що проведена виборча кампанія ніяк не відповідає принципам закладе ... Читати далі » ...Read more


Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz