ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Новини Днiпропетрiвська
Вибухи в Дніпропетровську: кому вигідно?

Головна » 2012 » Квітень » 28 » Вибухи в Дніпропетровську: кому вигідно?
08:57

27 Квітня,у Дніпропетровську близько 11:40 на трамвайній зупинці, напроти Оперного театру, вибухнула урна. У результаті вибуху постраждало кілька людей: одну жінку затисло в машині вибуховою хвилею, швидка надає допомогу ще двом жінкам і одному чоловікові. У трамвая, який був на зупинці, вибухом вибило скла. Осколками зачепило людей і проїжджаючі мимо автомобілі. Через 40 хвилин після вибуху на перехресті вул. Сєрова й проспекту Карла Маркса в місті прогримів ще один вибух біля кінотеатру "Родіна". За попередніми даними, вибухнув невстановлений предмет, який знаходився в урні для сміття. Від вибуху постраждало 3 особи.


О 12:45 на проспекті Карла Маркса пролунав третій вибух. Він відбувся в парку Глоби, постраждали двоє людей, зазначають у МНС.


Близько 13.00 у центральній частині Дніпропетровська поряд із місцем першого вибуху стався четвертий вибух. У людей осколкові поранення рук, ніг, численні порізи. Двох важких відвезла швидка.

За фактом вибухів у Дніпропетровську порушено кримінальну справу за статтею "теракт". Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури. Справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 258 КК України (терористичний акт), порушила прокуратура Дніпропетровської області.

У повідомленні також сказано, що, крім міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, до до Дніпропетровська вилетіли заступник генпрокурора Віктор Войцишен, перший заступник голови служби безпеки Петро Шатковський, працівники центрального апарату МВС та СБУ.

Вибухи в Дніпропетровську, безумовно, стануть тестом на моральність нашого політбомонду. Перша реакція у всіх, звичайно ж, буде одна - це зло і з ним треба боротися. Але ось після першого шоку обов'язково почнуться політичні танці. За півроку до виборів не можна упускати такий шанс. Як тут не згадати, що вибухи на Каширському шосе допомогли свого часу Путіну, атака 11 вересня дозволила без перемогти Бушу-молодшому, в кінці-кінців, стрілок з Тулузи додав 3-4% у виборчу корзину Саркозі.

Тож, вже зараз можна спрогнозувати декілька сценаріїв, за якими розвиватиметься інформаційна кампанія в пресі.

№1. Ми повинні згуртуватися проти невідомого, але лютого ворога, який хоче позбавити нас життя. При цьому і питання Тимошенко, і будь-які репресивні методи обов'язково відійдуть на другий план. Яка вже тут демократія, якщо Батьківщина в небезпеці. При цьому можна і надзвичайним станом полякати, заборонити будь-які мітинги, будь-які виступи - нас адже накрила хвиля терору.

№2. Терористи-націоналісти (опозиціонери, жидобандерівці) дестабілізують ситуацію в країні напередодні Євро-2012. Це стара пісня, яку багато хто пам'ятає після вибуху пам'ятника Сталіну в Запоріжжі. Такий сценарій, як мінімум, згуртує частину населення.

№3. Влада, нібито сама організувала вибухи, щоб перемогти на виборах. І тут же все згадають про вибухи на Каширському шосе. При цьому вся практика попередньої боротьби з тероризмом показує, що силовики дуже оперативно знайдуть зачинщиків. Частина суспільства повірить, що це терористи-виконавці, а частина скаже про те, що ці люди стрілочники (як тут не згадати вибухи в Мінському метро).

№4. Рейдерське захоплення & "реприватизація". Приміром, одна впливова група таким чином хоче забрати в іншої групи бізнес. А вибухи - це банальне попередження, суть якого в перекладі на людську мову звучить так: не віддасте по доброму, теракти повісимо на вас.

№5 ????? - пропонуйте варіанти.
Джерело:http://surma.moy.su/

Категория: Новини Днiпропетрiвська | Просмотров: 519 | Добавил: Dnepr | Рейтинг: 5.0/1 |

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz