ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Новини Днiпропетрiвська
Прокурор – гнобитель «ЛИЦ» втікає з вулиці Горького, отримавши догану

Головна » 2012 » Квітень » 19 » Прокурор – гнобитель «ЛИЦ» втікає з вулиці Горького, отримавши догану
10:38



Прокуратура Кіровського району терміново полишає насиджене містечко під крилом відомих дніпропетровських бізнесмені Геннадія Корбана та Бориса Філатова та переїздить на проспект Кірова. Інформацію про це поширила газета «ЛИЦА», проти якої за позовом Бориса Філатова Кіровською районною прокуратурою було відкрито провадження у кримінальній справі.
Нагадаємо, раніше Прокуратура Кіровського району м. Дніпропетровська орендувала приміщення на другому поверсі в будинку № 2 по вул. Горького. Договір оренди силове відомство уклало з комерційною структурою - Приватним підприємством «Славутич-Лізинг», підконтрольним бізнесменові Геннадію Корбану.

За тією ж адресою зареєстроване приватне підприємство «Бона Файда Консалтинг», що належить бізнес-партнеру Корбана Борису Філатову: Дніпропетровськ, вул. Горького, будинок 2, кімн. 5.

На питання кореспондента газети «ЛИЦА» про нову адресу, прокурор району Станіслав Лисенко відповів: «Ми тепер орендуємо (приміщення - ред.) у державного підприємства. Переїжджаємо в ДОСААФ. Я вам зараз точно не скажу (адресу - ред.) ... Це на перетині Кірова й Ілліча. Де УТОГ знаходиться».

Схоже, й сам прокурор поки що не знає, де саме буде працювати, адже, як з'ясувала редакція, Дніпропетровська технічна школа ТСОУ (колишня ДОСААФ) знаходиться по проспекту Кірова, будинок 50Г, а обласна організація Українського товариства глухих (УТОГ) - пр. Кірова, 50В.

За словами Станіслава Лисенка, зараз в приміщенні йде ремонт, в'їзд прокуратури в нову будівлю відбудеться до 1 червня 2012р.

Нагадаємо, що 22 листопада 2011 року Прокуратура Кіровського району отримала заяву про порушення кримінальної справи проти головного редактора газети «ЛИЦА» Гарагуц О.А., підписане Борисом Філатовим.

Філатов просив порушити кримінальну справу «за фактами зловживання повноваженнями юридичною особою приватного права, службової халатності і розголошенні даних дізнання і досудового слідства при публікації статей про нього в газеті «ЛИЦА» «Качка» пішла на посадку» і «Рейдери. Корбан-Філатов-Брагінський-Аксельрод».

Прокурор Станіслав Лисенко склав і направив до суду Протокол про вчинення Гарагуц О.А. адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185-8 КпАП.

Тільки після втручання прес-служби Президента України Віктора Януковича, прокурором Дніпропетровська прокурору Кіровського району Станіславу Лисенку було направлено лист-зауваження з приводу допущених порушень при складанні протоколу про адміністративне правопорушення відносно Олени Гарагуц.

Також пану Лисенку було винесено догану, він позбавлений премії терміном на рік.

Автор: Олекса ВАЛАХ
Джерело:http://dniprograd.org/ua/news/sosiety/12292

Категория: Новини Днiпропетрiвська | Просмотров: 602 | Добавил: Dnepr | Рейтинг: 5.0/1 |

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz