ГР Спільна Справа Дніпропетровськ

Спільна Справа Дніпропетровськ

Громадянський рух по припиненню повноважень
Верховної Ради та Президента
Сайт Дніпропетровського активу Спільної Справи




Спiльна Справа
Фатальна перемога ПР, або Чи стане Київ Аргосом для Януковича?

Головна » 2012 » Листопад » 20 » Фатальна перемога ПР, або Чи стане Київ Аргосом для Януковича?
23:35

Перемога Януковича видається повною та безапеляційною, а консервація нинішнього режиму на десятиліття – просто неминучою. Проте є кілька обставин, які дозволяють оптимістичніше дивитись у майбутнє.

Олександр Данилюк ,
громадянин


Вибори закінчено. Не дивлячись на суттєве зменшення кількості прихильників партії влади, регіонали разом з союзниками збільшили свою присутність у Верховній Раді орієнтовно до 270 депутатів.
Чи задоволені вони таким результатом? Складно сказати. Але, враховуючи те, що на останніх парламентських виборах Партія регіонів не мала можливості сформувати більшість навіть разом з комуністами та “литвинівцями”, результат більше ніж задовільний. Тепер навіть формування конституційної більшості лише питання часу.
Перемога Януковича видається повною та безапеляційною, а консервація нинішнього режиму на десятиліття – просто неминучою. Проте є кілька обставин, які дозволяють трішки оптимістичніше дивитись у майбутнє.

Економічні показники, на відміну від результатів голосування, переписати неможливо. Можна домовитись з усіма: з Заходом, Сходом, міжнародними організаціями та навіть палкими опозиціонерами щодо продовження свого жалюгідного царювання, проте змінити негативне зовнішньоторгівельне сальдо на позитивне або примусити гривню не скочуватись в прірву жодними вмовляннями не вдасться. Передвиборче демонстрування “подоланої руїни” та різноманітних “покращень” надто дорого обійшлось економіці. Її й без того не надто квітуче здоров’я остаточно підірвано, а симптоми, які на це вказують, настільки явні, що приховувати цей факт далі не має ані сенсу, ані можливості. Залишається переконувати громадян, що тотальне зростання цін - лише салют падінню світової економіки, що з властивою йому незграбністю й намагається робити прем’єр-міністр Азаров.

Українців чекає неминуче погіршення життя, яке навряд чи додасть Януковичу популярності на президентських виборах 2015 року. Однак, як показує новітня історія України, популярність – не найбільш важливий фактор, необхідний для того, щоб стати Президентом. Чи стане перемога Партії регіонів на парламентських виборах пірровою, залежить від того, як будуть розгортатись події в найближчі півроку. Скасування виборів мера та міської ради в непокірному Києві або спроба сфальшувати їхні результати може стати тією краплею, яка нарешті переповнить чашу терпіння киян, зовсім не бездонну, як би цього не хотілось на Банковій. Адже самого Пірра також добила не фатальна перемога над римлянами під Аскулумом, а спроба взяти Аргос, яка була здійснена після цього.

Джерело:http://blogs.korrespondent.net

Категория: Спiльна Справа | Просмотров: 638 | Добавил: Dnepr | Рейтинг: 5.0/1 |

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Спiльна Справа
Головні новини - новини м.Київ
Новини Днiпропетрiвська
Спільна Справа - Днiпропетрiвськ
Акції та мітинги
Анонси , огляд , враження.
Програмні статті
Наша Ідеологія
Інформація
Iншi свiтлини


СПІЛЬНА СПРАВА

Спільна Справа Дніпропетровськ на facebook
Спільна Справа на facebook
Програма взаємодопомоги
Підписний лист
Збір підписів через інтерент


«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930





Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 178



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Архів записів


Спільна Справа - Дніпропетровськ © 20:11 - 2024
Громадянський рух по припиненню повноважень Верховної Ради та Президента
Долучитись до Спільної Справи:(067) 505-60-55 (Київ), (063)490-85-24 ; (093) 121-11-12 (Дніпропетровськ)
Безкоштовний хостинг uCoz